Take driving lessons at VAB-Driving school Deinze

Learn to drive like an expert? That’s what you do at the VAB Driving School. Follow theory or practical lessons for virtually all types of driving licences with experienced driving instructors. There's always a VAB driving school near you.

Where can you find us?

VAB-Driving school Deinze

Gentstraat 53
9800 Deinze
» Directions

Contact VAB-Driving school Deinze

Or book your driving lessons online via the booking module

Order now

Opening hours VAB-Driving school Deinze

Mon
16:00 - 18:00
Tue
16:00 - 18:00
Wed
16:00 - 18:00
Fri
16:00 - 18:00

What lessons can you take at VAB-Driving school Deinze

What type of driving licence would you like to obtain? Check whether this driving school offers theory and/or practical lessons.

Klantenbeoordelingen

4.90000009536743

9,8/10


81 beoordelingen

Icon User
5

12/09/2023

Bedankt voor de uitstekende begeleiding, Katalin! Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak in de auto en heb veel geleerd.

Icon User
4

28/06/2022

Katalin is een goeie en lieve instructeur met veel geduld! Dankzij haar vele vertrouwen in mij en goede uitleg ben ik geslaagd.

Icon User
5

19/08/2023

Mijn ervaringen met Erik en Katalin waren enkel positief! Beide zijn professioneel en uitermate vriendelijk. Zelf volgde ik lessen bij Erik, die de wijsheid der jaren en het geduld van een steen bevatte. Ook in voorbereiding van het rijexamen was hij een rots in de branding. Ik slaagde dan ook bij de eerste poging. Aanrader!

Icon User
5

25/07/2023

Heel duidelijk uitleg + correct wijzen op fouten om uit te leren. Bedankt Kateline en Erik πŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘

Icon User
5

14/07/2023

Ik kan alleen maar met lof spreken over de VAB Deinze. Ik had Katalin als begeleidster tijdens mijn opleiding. Katalin is zeer professioneel en bedreven als lesgever, ik kan haar alleen maar aanbevelen! Ik kan me nu zelfstandig en met gerust hart in het verkeer begeven. Dankjewel Katalin!

Icon User
5

13/07/2023

We volgden rijles bij Erik, topinstructeur! Dikke merci beste Erik voor de fantastische en professionele begeleiding die we bij jou kregen! We zullen jou nooit vergeten en zijn jou heel dankbaar voor alles. We raden iedereen aan rijles bij Erik te volgen!

Icon User
5

12/07/2023

Dankjewel Katalin voor de steeds geduldige rijbegeleiding van Thomas. Met het rijbewijs als resultaat natuurlijk. Alles verliep altijd heel vlotjes.

Icon User
5

11/07/2023

Ik heb een 16-tal uren rijlessen genomen, bij zowel Erik, Kjell als Katalin & ik heb enkel maar positieve ervaringen! Heel veel geleerd van de drie rij-instructeurs, die hun vak zeer goed kennen en dit op een perfecte manier konden overbrengen. Telkens ook met de juiste feedback die ik dan uiteraard ook meenam bij de volgende rijlessen. Bedankt voor de nuttige tips, geduld, steun en de lessen!

Icon User
5

10/07/2023

Heb rijlessen gekregen van Kyell en heb enorm veel bijgeleerd. Door zijn leerrijke lessen en goeie tip uiteindelijk toch kunnen slagen voor mijn praktijk! 😊

Icon User
5

02/07/2023

Ik heb in December 20u les gevolgd bij Kjell. Ik was heel bang om de baan om te gaan & dankzij Kjell heb ik die angst overwonnen. Ik voelde me direct op m’n gemak. Hij raadde me aan om 2 weken voor het examen nog 2u les te volgen om te kijken wat ik best nog wat zou oefenen voor het examen. Heel blij dat ik dat nog gedaan heb! Ik behaalde deze week mijn examen van de eerste keer & kan vol zelfvertrouwen de baan op! Dankjewel!

Icon User
5

30/06/2023

Ik kreeg les van Erik. Hij legde alles zeer goed en geduldig uit. Mijn rijexamen deed ik ook samen met hem en ik was bij mijn eerste poging geslaagd. Dus zeker een aanrader om bij hem lessen te volgen!

Icon User
5

09/03/2022

Meneer De Ketele is zeer vriendelijk en blijft altijd rustig, dus je hebt niet veel stress. Zeer behulpzaam en je krijgt veel handige tips! Ook een aangename babbel ;) Aanrader! Edit: ik heb een half jaar alleen geoefend. Voor het examen heb ik nog 2uur les geboekt bij meneer De Ketele. Ik was vanaf de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen.

Icon User
5

12/06/2023

Ik heb 20uur les gehad bij Katalin, ik had nog nooit ervoor gereden en zij heeft mij dus praktisch alles geleerd. De tips en informatie die je krijgt is enorm handig en accuraat. Zonder de rijlessen zou het een heel pak langer geduurd hebben voor wanneer ik er echt weg met was. De rijschool is toch de beste keuze in mijn mening want zij weten alle regels en helpen je om je te verbeteren als chauffeur, ik heb een 4-5 tal maanden na mijn 20uren mijn rijbewijs afgelegd en ik was van de eerste keer geslaagd. En zoals ik al zij zeker door de tips die ik gekregen heb van de rijschool maak ik toch een heel pak minder foutjes op de weg die ik anders waarschijnlijk wel zou gemaakt hebben omdat ik zelf niet wist dat het een fout was, ze leggen jou ook in detail uit hoe je het best kan parkeren wat het een heel stuk makkelijker maakt. Ik vind het persoonlijk dus zeker zijn geld waard Bedankt Katalin!

Icon User
5

09/06/2023

Dank aan Erik, gedreven instructeur dixit mijn zoon, makkelijk dat je zelf de uren kan inplannen via de site, hun doel is wel degelijk het behalen van het rijbewijs!

Icon User
5

24/05/2023

Eric was een super lesgever! Zeer rustig en motiverend. Hij heeft me alles van A tot Z begeleid en alles geleerd wat nodig was. Van de eerste keer geslaagd met zijn hulp!

Icon User
5

10/05/2023

Erik is een heel aangename en goeie begeleider. Hij heeft mij alles goed uitgelegd. Zeker aan te raden.

Icon User
4

10/05/2023

Ik volgde 20u rijles aan de vab-rijschool, dit volgde ik bij kjell. Een top begeleider zeer professioneel! Een dikke merci! Aan kjell

Icon User
5

08/05/2023

Ik volgde 14u les bij Katalin en dit was top! Super goeie begeleiding van begin tot het einde, telkens goeie feedback gekregen waar ik aan kon werken en waren altijd zeer aangename lessen. Zeker een aanrader voor vlotter het rijden onder de knie te krijgen!

Icon User
5

07/04/2023

Icon User
5

25/03/2023

Ik kreeg les van Katalin, een echte aanrader! Alles werd perfect en met erg veel geduld uitgelegd, iemand die perfect weet waar ze mee bezig is. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en in elke situatie werd ik erg goed begeleid zodat ik deze tot een goed einde kon brengen. Ook mijn examen legde ik met Katalin af, waar ik vanaf de eerste keer door was. Een echte aanrader dus. Bedankt Katalin!

Icon User
5

26/02/2023

Na mijn 20u rijlessen met de VAB Deinze, heb ik vorige week mijn praktisch rijexamen afgelegd. GESLAAGD! Dankjewel aan de VAB en mijn rijinstructeur Erik om mij geweldig te begeleiden in dit avontuur. Een echte aanrader! :)

Icon User
5

08/02/2023

Dankzij het geduld en de persoonlijke begeleiding van Katalin en Kjell heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Top begeleiders die je echt steunen tijdens je rijopleiding!

Icon User
5

05/02/2023

Met veel tips en geduld enzo,.. heb ik mijn rijbewijs kunnen halen dankzij begeleider Erik super blij met deze keuze top begeleider

Icon User
5

29/12/2022

Zeer goede begleiders

Icon User
5

16/11/2021

Onze zoon Luka DM heeft met heel veel doorzettingsvermogen en de super goede begeleiding, het engelengeduld en de empathie van Katalin, zijn rijbewijs B met glans gehaald. Dikke merci Katalin!πŸ₯° Echt een top dame die haar job met hart en ziel doet ! Doe zo voort Katalin! Een aanrader voor iedereen!!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Icon User
5

05/12/2022

Ik koos voor 20u praktijkbegeleiding bij VAB Rijschool Deinze, mijn begeleider was Erik. Dit was dΓ© beste keuze die ik kon maken! Tijdens mijn traject kreeg ik op maat begeleiding en ondersteuning. Na iedere les volgt nog een kort evaluatiemoment om stil te staan bij hoe je al leerling de les hebt ervaren. Je krijgt constructieve feedback en tips die ervoor zorgen dat je veilig en correct met de wagen leert rijden! Bedankt aan VAB Deinze en een speciaal bedankje voor Erik! πŸ˜πŸ‘πŸ»

Icon User
5

28/11/2022

Erik is een super goeie begeleider , veel geduld ook. Door Erik zijn lessen slaagde ik in mijn praktijk :) bedankt Erik

Icon User
5

19/11/2022

Icon User
5

07/11/2022

Ik volgde 6 uur les bij Katalin en ben ervan overtuigd dat haar uitleg en hulp absoluut het verschil gemaakt hebben. Ik was dan ook geslaagd na het volgen van de lessen. De lessen waren heel aangenaam, er was ruimte voor elke vraag en geen enkele fout werd raar bekeken. Katalin is een geduldige en begripvolle rijinstructeur. Ze kent haar vak als geen ander en stelde me steeds gerust op de baan. Aanrader!!

Icon User
5

02/11/2022

Les gekregen van Katalin. Duidelijke uitleg, handige tips, ... Voor mijn rijexamen eerste maal geslaagd.

Icon User
5

11/05/2022

Zeer goede begeleiding van Katalin, ik had veel stress maar voelde me meteen op mijn gemak. Ik heb heel veel tips gekregen en weetjes die ik nog niet wist die me zeker geholpen hebben. Alles wordt op een zeer professionele manier gedaan en de uren vlogen voorbij. Zeker de moeite waard! Dankjewel Edit: Ook voor mijn praktijkexamen heb ik eerst 2 uur les genomen met aanvullend mijn examen, waarvan ik zeker geen spijt heb gehad. Zeer goede uitleg op de kritieke puntjes die nog wat verbetering nodig hebben. Ik ben de 1e keer geslaagd met geen enkele fout :).

Icon User
5

24/08/2022

Ikzelf heb rijlessen gevolgd bij Katalin. Naar mijn mening is dit een zeer bekwame instructrice. Ze handelde steeds op een correcte Γ©n vriendelijke manier. Ik heb samen met haar mijn rijbewijs behaald, en zou het zeker aanraden aan anderen.

Icon User
5

21/08/2022

Zeer goede begeleiding van Erik. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens mijn lessen en tijdens het examen. Zeker de moeite waard!

Icon User
5

13/07/2022

Enorm tevreden, zeker aan te raden. Je wordt vriendelijk en professioneel begeleid. πŸ‘ŒπŸ‘Œ

Icon User
5

12/07/2022

Katalin heeft me 6 uur begeleid en dat waren heel aangename uren. Ik had niet het gevoel dat ik mij moest opjagen en kreeg hulp wanneer nodig op een vriendelijke manier. Heb na mijn uren mijn rijbewijs gehaald en ik ben er zeker van dat dit deels door haar is! Topvrouw!

Icon User
5

10/07/2022

Ik heb rijlessen gehad van instructeur Katalin. De lessen waren duidelijk en heel correct. Ik heb mijn rijbewijs direct gehaald na deze lessen.

Icon User
4

05/07/2022

Erik was een zeer goede rij-instructeur die je de kneepjes van het vak goed en correct aanleert. Zeker een aanrader!

Icon User
5

01/07/2022

Heel blij om mijn rijlessen te volgen bij Katalin. Zeer correct maar daarnaast ook meelevend. Je kan na een rijles zeggen dat je veel hebt bijgeleerd. Top!

Icon User
5

10/06/2022

Icon User
5

03/06/2022

Super goede ervaring! Zeer goed geholpen en heb er heel veel zelfvertrouwen van gekregen 10 op 10 dankjewel

Icon User
5

11/05/2022

Icon User
5

04/05/2022

Ik ben heel tevreden van katalin van vab rijschool in deinze , ze leerde me de juiste technieken , maar ze was vooral heel behulpzaam en vriendelijk. Ik ben heel blij dat ik men rijlessen via jullie heb gedaan . Dikke duim voor jullie en een dikke merci.

Icon User
5

28/04/2022

Het beste rijschool in Deinze als willen echt en veilig autorijden leren ik adviseer vab rijschool ,met beste en vriendelijke begeleider,

Icon User
5

20/04/2022

Icon User
5

19/04/2022

Zeer geduldige en sympathieke instructrice, een geruststelling tijdens de lessen en examens.

Icon User
5

12/04/2022

Super dagje voor mij, B rijbewijs gehaald en dit dankzij VAB Deinze die me de goede tips gaven, vertrouwen en steun. Stipte afspraken en goed voorbereid voor een stress examen. Bedankt!

Icon User
5

08/04/2022

Geslaagd! Merci aan Erik

Icon User
5

22/03/2022

Icon User
5

15/03/2022

Icon User
5

13/03/2022

Zeer tevreden met de super begeleiding van Katalin. Dankzij haar heb ik mijn traject tot een goed einde gebracht. Correcte en rechtvaardige begeleiding.

Are you ready for your driving lessons?