Take driving lessons at VAB-Driving school Gent (Voskenslaan)

Learn to drive like an expert? That’s what you do at the VAB Driving School. Follow theory or practical lessons for virtually all types of driving licences with experienced driving instructors. There's always a VAB driving school near you.

Where can you find us?

VAB-Driving school Gent (Voskenslaan)

Voskenslaan 330
9000 Gent
» Directions

Contact VAB-Driving school Gent (Voskenslaan)

Or book your driving lessons online via the booking module

Order now

Opening hours VAB-Driving school Gent (Voskenslaan)

Tue
14:00 - 18:00
Thu
14:00 - 18:00

What lessons can you take at VAB-Driving school Gent (Voskenslaan)

What type of driving licence would you like to obtain? Check whether this driving school offers theory and/or practical lessons.

Klantenbeoordelingen

4.80000019073486

9,6/10


84 beoordelingen

Icon User
5

22/09/2023

Icon User
5

22/09/2023

Een heel goede rijschool, ik ben er super tevreden mee. Mijn rijinstructeur was ook super lief. VAB is zeker een aanrader!!

Icon User
5

12/09/2023

Als je bang bent dat je rij instructeur saai gaat zijn of het niet zal klikken omdat iedereen in je omgeving dat zegt, dan heb ik goed nieuws voor jou: bij Christophe Soete is het elke dag leute op de baan! Als je bang bent van te schakelen en automatisch wilt leren rijden (zoals ik), dan heb ik nog beter nieuws voor je: bij Christophe Soete zal je je angst overwinnen! Ik kan het nog altijd niet geloven dat ik heb leren schakelen 😂 EN als je op zoek bent naar - kijk hé, ik kan redenen blijven benoemen, maar het zal allemaal neerkomen op: ga lesse gaan volgen bij Christophe. Want hij is goed. Hij is leuk én hij is kritisch. Beste combinatie voor snel te leren rijden in Gent, hij is die grote som geld waard. Thank me later 👋🏽

Icon User
5

25/08/2023

Super rijschool! Super instructeurs! Van de eerste keer geslaagd! Merci! Ja

Icon User
5

01/08/2023

Icon User
5

12/07/2023

I appreciate the exceptional support from both Wendy and Marc. Your driving school specially your office in Voskenslaan has exceeded my expectations and I will happily recommend it to anyone. Special thanks to Marc H., his only one session training was instrumental in helping me pass the exam on my first try!

Icon User
5

28/04/2023

Zonet mijn rijbewijs B behaald. Dankzij rij-instructeur Christophe Soete volgde ik een vlot leertraject. Christophe loodst je namelijk door elke moeilijk verkeerssituatie met talrijke bijhorende tips. Kortom een sleutel tot succes voor op het rij-examen. Bedankt, Christophe!

Icon User
5

28/04/2023

Super tevreden van Christophe! 1 van de beste rij instructeurs dat er is! Geeft voldoende uitleg en helpt echt! Dankuwel voor de 20 uur!

Icon User
5

27/04/2023

Icon User
5

07/04/2023

Rijles gevolgd bij Marc. Super veel tips gekregen, enorm geduldig en legt alles goed en rustig uit. Zeker een aanrader, enorm tevreden! Dikke merci!

Icon User
5

07/02/2023

Christophe is een zeer goeie begeleider. Hij geeft je interessante tips mee voor het examen. Met zijn toffe humor maakt hij de lessen veel plezanter en verdwijnt de stress vlugger. Ik was al op de eerste poging geslaagd.

Icon User
5

22/03/2023

Top rijschool. Christophe Soete is de beste rijinstructeur, hij heeft me heel goed voorbereid op het examen en me altijd op mijn gemak gesteld! Daarnaast is em ook nog eens een persoon met gevoel voor humor! Zeker aan te raden als je wilt slagen voor je rijexamen.

Icon User
5

10/02/2023

Dankzij de lessen van Christophe ben ik vandaag geslaagd! Hij is een topper met een gouden hart! Kjell ook bedankt voor de begeleiding vandaag tijdens mijn examen. Jullie hebben me allebei gesteund omdat ik te veel stress had. Ga mijn rijlessen missen, veel leute gehad tijdens de lessen 🙂

Icon User
5

07/02/2023

Super leerrijke ervaring! Voor iedereen een aanrader

Icon User
5

30/12/2022

Vlotte communicatie. Vraag naar Adriaan, voor de beste rijlessen!

Icon User
5

08/12/2022

I followed 2 times 6 hours lessons. The first time was clearly not enough and even though the instructors were really good, I needed some practice. The second time I followed the lessons with Cristophe. I must say he is a bit hard in teaching but It shows really clear what has to be done to drive safe. He gave amazing tips for the exam and I felt confident when I did the exam. Cristophe thank you very much! Tip: get a translator for the exam if your Dutch is not good enough…

Icon User
5

29/11/2022

Icon User
5

20/11/2022

Beste rijschool in gent. Mijn rijinstructeur was Adriaan. Ik heb van hem echt veel geleerd. Ik heb ook nu mijn voorlopig rijbewijs behaald. Zonder hem had ik niet alleen kunnen rijden. Ik raad jullie om hier rijlessen te volgen met Adriaan.

Icon User
5

21/10/2022

Ik ben van de eerste dag zeer goed en vriendelijk geholpen door Peggy om mijn schema van 20u rijles rond mijn werkagenda heen te puzzelen. De lessen volgde ik bij Begga die me steeds op een rustige en motiverende manier uitdaagde om vooruitgang te boeken. Er was steeds een zeer professionele, positieve en fijne sfeer in de wagen tijdens de lessen met Begga, waarbij ik tegen het einde van de reeks ook zelf inbreng had om bepaalde manouvres, moeilijke kruispunten, autosnelweg, etc voor te stellen om extra in te oefenen. Hierdoor begon ik na de eerste intense lessen ook echt zelfvertrouwen te krijgen op de baan en zelfs uit te kijken naar de volgende les. Dankjewel, Begga, voor de fijne en leerrijke 20u in de wagen!

Icon User
5

04/09/2022

Ik ben geslaagd voor mijn rijexamen. Hartelijk dank voor mijn lesgever Soete Christophe, hij leert mij vlotter en beter rijden in het verkeer en ook nog goede tips over het examen waar ik moet opletten. Zeker een aanrader als lesgever. Nog eens keer bedankt !

Icon User
5

21/08/2022

Beste lesgever die ik al gehad heb. Christophe heeft naast verkeersinzicht en moeilijke knooppunten me ook geleerd hoe ik mijn stress beter kan bedwingen. Hij leerde me praktische tips en gewoontes waardoor ik me op mijn gemak voel in drukke situaties. Na al vele vorige pogingen met hem eens naar het examencentrum geweest en direct geslaagd. Bedankt voor alle hulp Christophe!

Icon User
5

10/08/2022

Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen. Adriaan was een top instructeur! Gezellig en leerzaam tegelijk. Als u een rijschool zoekt dan is dit de beste optie!

Icon User
5

12/07/2022

Icon User
5

25/06/2022

Ik kan me geen betere rij instructeur inbeelden. Begga heeft mij geholpen om mijn (lange) rij angst te overwinnen. straight to the point, constant guidance en zeer toffe sfeer!

Icon User
5

16/06/2022

Beste rijschool op de markt! Ik had al elders enkele uren gevolgd maar door een slechte opvolging heb ik besloten om last minute toch nog voor een andere rijschool te gaan. Beste keuze ooit! Begga, van VAB voskenslaan heeft me optimaal klaargestoomd om zelf de baan op te kunnen. Spijt dat ik dit niet vroeger gedaan heb. Met andere woorden, VAB ALL THE WAYY!!

Icon User
5

07/06/2022

My teacher was Begga, who did an absolutely marvelous job at teaching me how to drive! I could not have done it without her! The speed of learning was very high due to her guidance and navigation. I passed the test on the first try!

Icon User
5

16/02/2022

Vandaag geslaagd voor mijn praktisch rijexamen dankzij VAB en mijn motiverende rij-instructeur Adriaan! Na aanraden van mijn vriend zijn we nu met twee die heel tevreden zijn over deze super goede begeleiding en constructieve feedback die ik tijdens de rijlessen kreeg. Ik had niet gedacht dat ik van de eerste keer zou slagen, fantastisch!

Icon User
5

02/02/2022

Enorm tevreden over mijn volledige rijopleiding 20h bij VAB. Mijn voorlopig rijbewijs ging bijna vervallen en Peggy heeft haar uiterste best gedaan om me nog op de valreep een volledig lessenpakket kunnen aanbieden, waarvoor dikke merci! Ik had steeds les bij dezelfde instructeur, Adriaan, en hij had altijd oor voor mijn vragen en suggesties. Zeer kalm, geduldig, professioneel en humoristisch (wat zeer goed werkt om de zenuwen in toom te houden). Ik keek steeds uit naar de volgende les en heb enorm veel bijgeleerd. Aanrader!

Icon User
4

14/01/2022

Icon User
5

08/12/2021

Adriaan is de beste rij instructeur dat je kan wensen! Een absolute aanrader om te leren rijden.

Icon User
5

03/12/2021

Een top rijschool met fantastische rijinstructeur Adriaan raad aan om iedereen les te krijgen van hem

Icon User
5

17/11/2021

Gisteren m'n rijbewijs gehaald door Begga's goede lessen en adviezen 😋

Icon User
5

11/11/2021

Begga, absolute aanrader om rustig te leren rijden, goed advies, goede begeleiding en tof persoon!

Icon User
5

23/10/2021

Gisteren geslaagd voor mijn praktisch rijexamen, en dat voornamelijk dankzij de zeer behulpzame lessen van Cristophe Soete. Om toch maar goed voorbereid te zijn, had ik enkele dagen voor het examen nog 2u extra rijles genomen, en dat bleek achteraf gezien hoognodig. De aandacht voor detail (bepaalde voorrangsregels, tips voor de manoeuvres) heeft wat mij betreft het verschil gemaakt om een geslaagd examen af te leggen. Het aantal zaken die ik persoonlijk heb weten te verbeteren in slechts twee uur (!) rijles met Cristophe is vrij indrukwekkend. Een verlies voor de VAB-rijschool Gent Voskenslaan.

Icon User
5

22/10/2021

Dat leren rijden ook plezant kan zijn, vergeten ze meestal te vertellen. Maar dat is het als je mag stoppen voor mattentaartjes onderweg (merci Christophe!) en er eentje op bureau hebt zitten die de planning beheerst met haar ogen dicht (merci Peggy!). Enfin, als je wil rijden als een pro en geen amateur, is het hier te doen. Niks anders dan examenroutes en de beste trucjes om te parkeren. Toppers.

Icon User
5

03/10/2021

Van de eerste keer geslaagd dankzij een top instructeur!

Icon User
5

12/09/2021

Voor 6 lessen geboekt bij VaB Voskenslaan, waarna niets dan positieve commentaar. Communicatie rond de lesplanning en wanneer die mogelijks wijzigde was steeds correct, vlot, vriendelijk en professioneel. Verder waren de lessen erg aangenaam en professioneel. Begeleider Adriaan bezit over een grote dosis geduld, humor en professionaliteit. Samen de weg opgaan werd na de 1e les iets om naar uit te kijken en ik werd dan ook enorm goed voorbereid op het examen. Ook de dag van het examen is Adriaan kalm, goedgemutst en motiverend. Ik ben dan ook enorm blij met het slagen voor mijn rijbewijs en wil Adriaan en Peggy enorm bedanken!

Icon User
5

31/08/2021

Icon User
5

20/08/2021

Super dankbaar voor mijn lessen met jou. Anders was ik er zeker niet door geweest!

Icon User
5

18/08/2021

Bedankt voor de hele vlotte service. We nemen alvast een optie op lesgever Christophe voor onze andere 2 zonen. Super bedankt!

Icon User
4

16/08/2021

Eergisteren geslaagd voor het praktijkexamen en dat allemaal dankzij Adriaan zijn goede lessen en begeleiding! Nogmaals heel erg bedankt en doe zo verder!

Icon User
5

08/08/2021

Eergisteren mijn definitief rijbewijs gehaald met behulp van Christophe Soete. Zeer goede en aangename begeleider, die zich hard inzette. Ook bedankt aan Peggy De Bock, die me uitstekend geholpen heeft met het vastleggen van de rijlessen + examen. Ik ben zeer gelukkig! Gent Voskenslaan is een aanrader voor je rijbewijs te halen.

Icon User
5

23/07/2021

Zeer toffe rijinstructeurs! Een echte aanrader om hier je lessen te volgen. 💪

Icon User
5

17/07/2021

Icon User
5

14/07/2021

Icon User
5

02/07/2021

Op deze manier wil ik twee mensen bedanken voor een fantastische samenwerking: Christophe en Peggy. Peggy voor de fantastische en heldere communicatie. Christophe als top begeleider. Door vorige ervaringen was ik mijn zelfvertrouwen op de baan even verloren. Door de rustige aanpak, met hier en daar wat humor, van Christophe, ben ik vandaag geslaagd voor mijn examen. BEDANKT!!!!

Icon User
5

30/06/2021

Christophe is echt de beste lesgever ooit. Lessen op een aangename manier en een mopje en lach kan er zeker van af. Zeer aangename sfeer in de auto. Peggy is ook een super madam. Een super toffe en heel vlot om mee te babbelen! Bedankt voor alles Christophe en Peggy! Lieve groetjes

Icon User
5

21/06/2021

Je krijgt hier op een aangename manier alle verschillende zaken van het autorijden aangeleerd.

Icon User
5

20/06/2021

Bij een diploma uitreiking (in dit geval het behalen van een rijbewijs B) hoort er een woord van dank. Bij deze wil ik graag 2 mensen van harte bedanken. Vooreerst Peggy De Bock, voor haar heldere communicatie en vlekkeloos organisatievermogen, waarmee ze iedereen helpt met de planning. Peggy is altijd vrolijk aan de telefoon en heeft een zeer effectieve peptalk achter de hand de zenuwachtige leerling. Ten tweede gaat mijn dank uit naar Christophe, die op zijn "eigengerijde" manier van elke onzekere leerling een verantwoordelijke chauffeur maakt door zijn leerlingen zelfvertrouwen op de weg te geven. En iedereen die met hem oefent stelt hij op het gemak met zijn gezellige "gezever". Ik ben ook heel dankbaar dat hij me door het examen geloodst heeft, ondanks de zenuwen. Merci!!!

Icon User
5

08/06/2021

Zeer goede rijschool! Begga is een top rijinstructeur, heel geduldig, legt alles zeer goed uit, en is o zo vriendelijk. Bedankt voor de super fijne lessen!

Are you ready for your driving lessons?