Diensten

VAB-Training & Consulting heeft een erkende neutraliteit, in combinatie met een technische en operationele competentie van consultingprojecten in de automotive sector.


Mystery shopping

VAB-Training & Consult bouwde de afgelopen jaren een uitgebreide ervaring op in het uitvoeren van verkoop en naverkoop mystery shopping. In opdracht van de klant werkt VAB-Training & Consult in alle confidentialiteit een volledig programma op maat uit. De opdrachtgever ontvangt een uitgebreid rapport met zowel individuele als algemene resultaten per geografische eenheid. VAB-Training & Consult biedt ook concrete actiepunten voor verbetering van de processen aan.


Technische audit van een werkplaats

VAB-Training & Consult kan ook een technische audit van een werkplaats uitvoeren aan de hand van een testvoertuig met een technisch probleem. De VAB-auditor volgt de technicus bij het stellen van de diagnose en het herstellen van het probleem. De gevolgde procedures en het gebruik van de ter beschikking staande informatiebronnen en diagnosetoestellen worden in kaart gebracht.


Telefonische helpdesk

VAB-Training & Consult ondersteunt bedrijven met het telefonisch beantwoorden van technische of technisch-commerciële vragen. Deze vragen kunnen rechtstreeks komen van de eindconsumenten of vanuit een netwerk van verdelers. VAB heeft met de combinatie van haar technische kennis samen met haar ervaring in het beheren van een call center (wegenwacht en reisbijstand) een aantal unieke troeven in handen. Zo kan VAB-Training & Consult de technische dienst van een invoerder bijstaan, kan ze garantiedossiers beheren, kan ze uitleg geven over de werking van producten of systemen, … De opdrachtgever ontvangt op regelmatige basis gedetailleerde management informatie over de verleende diensten.