VAB-Banden De Pinte

Maak een afspraak of koop je banden bij VAB-Banden De Pinte!

VAB-Banden De Pinte


De Pinte (Gent)

De Pinte

Adres: Grote steenweg 11/A, 9840  De Pinte

Telefoon: 092201501

Mail: info@vabbanden.be

Openingsuren:

Ma–Vr
08u30 – 12u
13u – 17u30
Za
09u – 12u


Wie zijn we?

Als mobiliteitsorganisatie is VAB niet enkel actief in de wereld van de pechverhelping en de rijschoolsector, maar beschikt VAB ook over enkele strategisch gelegen bandencentrales waar zowel leden als niet leden kunnen genieten van een onberispelijke service. Als onderdeel van het grote VAB-netwerk beschikken zij dan ook over alle mogelijke technische know-how en kennis van de meest recente ontwikkelingen.

VAB is als onafhankelijke organisatie ook de meest geschikte partner om je het nodige advies te geven betreffende de verschillende bandenmerken met hun voor- en nadelen. Wij gaan steeds samen met jou op zoek naar de meest geschikte band die past bij jouw rijstijl en mobiliteitseisen.

Wij helpen je graag.

Gelegen op één van de belangrijkste invalswegen naar Gent toe (N60 Oudenaarde-Zwijnaarde), is onze centrale zeer makkelijk te bereiken en toegankelijk voor elk type voertuig.

Bij VAB-Banden De Pinte kan je terecht voor banden voor elk type personenwagen, aanhangwagen, kruiwagen, vrachtwagen en zelfs motorfiets.

Deze service bieden wij aan voor particuliere klanten (leden en niet-leden), bedrijven, zelfstandigen,… en leasingrijders. VAB-Banden De Pinte maakt deel uit van het CEVA netwerk waardoor wij de mogelijkheid hebben om de wagens van alle leasemaatschappijen te bedienen. Moet je even wachten in onze centrale, dan kan je gebruik maken van onze gratis coffee corner terwijl je rustig je mails checkt dankzij de gratis WIFI.

Voor bedrijven hebben wij daarnaast nog een unieke pick-up service. Ligt je bedrijf binnen eens straal van 10 min rijden van onze centrale in De Pinte, dan komen wij je wagen ophalen en terugbrengen, op die manier verlies je geen tijd als je bandenwissel dient uitgevoerd en kan je je bezighouden met wat belangrijk is voor jou.

Vakantiekriebels?

Vertrek je op vakantie dan kan je eerst nog even langskomen voor een laatste controle van je banden, het aanschaffen van de nodige vignetten (Oostenrijk en Zwitserland) of een Bip en go die je snel door de péages in Frankrijk loodst. Heb je ruimte te kort om al je bagage mee te nemen? Dan is het misschien een optie om een dakkoffer te huren. Wij beschikken over de meest recente modellen van Thule in verschillende maten.

Als verdeler van Thule materiaal kan je ook terecht bij ons voor de aankoop van dakkoffers, fietsdragers enz.

Producten en diensten:

 • Bandenwissel
 • Zomerbanden
 • Winterbanden
 • Velgen
 • Uitlijnen
 • Pick up service
 • Herstelling banden
 • Wegenvignetten
 • Verdeelcenter Bip en go
 • Dakkoffers en thule producten
 • Sneeuwkettingen
 • Motorfietsen
 • Vrachtwagens

banden wisselen

Banden wisselen

Rijden met de juiste banden in het juiste seizoen. Laat tijdig je banden wisselen.

Velgen monteren

Velgen monteren

Velgen hebben niet alleen een esthetische functie, ze moeten de band ook goed op zijn plaats houden.

Banden uitlijnen

Banden uitlijnen

Ga nooit de weg op zonder correct uitgelijnde banden. Ze dragen in belangrijke mate bij aan een optimale wegligging. Met correct uitgelijnde banden gaan je banden langer mee, presteren ze beter en rijd je zuiniger en veiliger.

pick-up service

Pick-up service

Zakelijke klant? We halen je voertuig op en bezorgen het terug met onze pick-up service.

Onze merken

Hulp nodig?

Stel je vraag of laat ons je terugbellen