VAB-Banden Dilbeek

Maak een afspraak of koop je banden bij VAB-Banden Dilbeek!

Dilbeek


Dilbeek

De Pinte

Adres: Ninoofse steenweg 633, 1700 Dilbeek

Telefoon: 025690156

Mail: dilbeek@vabbanden.be

Openingsuren:

Ma–Vr
08u – 12u
13u – 18u
Za
08u – 12u

Wie zijn we?

Banden Peeters is reeds meer dan 30 jaar een begrip in Dilbeek als het gaat om banden. Toen VAB met banden startte in 2015 werd deze centrale overgenomen van de familie Peeters (die momenteel nog steeds deel uitmaken van het management). Hun idee rond service en klantentevredenheid past immers perfect bij de VAB visie.

In deze strategisch gelegen bandencentrale kunnen zowel leden als niet leden genieten van een onberispelijke service. Als onderdeel van het grote VAB-netwerk beschikt zij dan ook over alle mogelijke technische know-how en kennis van de meest recente ontwikkelingen.

VAB is als onafhankelijke organisatie ook de meest geschikte partner om je het nodige advies te geven betreffende de verschillende bandenmerken met hun voor- en nadelen. Wij gaan steeds samen met jou op zoek naar de meest geschikte band die past bij jouw rijstijl en mobiliteitseisen.

Wij helpen je graag.

Gelegen op de centrale invalsweg tussen Brussel en Ninove, Ninoofse steenweg 633, is onze centrale zeer makkelijk te bereiken en toegankelijk voor elk type voertuig.

Bij VAB-Dilbeek kan je terecht voor banden voor elk type personenwagen, vrachtwagen, aanhangwagen, kruiwagen en herstelling van je band.

Slijten je banden onregelmatig of is de wegligging van je voertuig niet meer optimaal contacteer ons dan voor het uitlijnen van je voertuig.

Deze service bieden wij aan voor particuliere klanten (leden en niet-leden), bedrijven, zelfstandigen,… en leasingrijders. Wachten tijdens je bandenwissel of reparatie van je band, doe je steeds terwijl je geniet van een gratis koffie. Check je liever je mails? Geen probleem, er is uiteraard WIFI voorzien.

Voor bedrijven hebben wij daarnaast nog een unieke pick-up service Ligt je bedrijf binnen een straal van 10 min rijden van onze centrale in Dilbeek, dan komen wij je wagen ophalen en terugbrengen, op die manier verlies je geen tijd, en kan je je bezighouden met wat echt telt voor jouw bedrijf. Heb je veel bedrijfswagens, dan kan het handig zijn dat wij ter plaatse komen met onze mobiele unit en op jouw bedrijf de wissels uitvoeren. Hiervoor beschikken wij over een ultramoderne unit op elektriciteit, zodat er stil en milieuvriendelijk kan gewerkt worden.

Vertrek je op vakantie?

Wij controleren graag nog even je banden voor je vertrekt zodat je veiligheid niet in het gedrang komt. Ook kun je bij ons terecht voor het aanschaffen van de nodige vignetten (Oostenrijk en Zwitserland) of een Bip en go die je snel door de péages in Frankrijk loodst.

Extra ruimte nodig? Dan is het misschien een optie om een dakkoffer te huren. Wij beschikken over de meest recente modellen van Thule in verschillende maten. Als verdeler van Thule materiaal kan je ook terecht bij ons voor de aankoop van dakkoffers, fietsdragers enz.

Producten en diensten:

 • Bandenwissel
 • Zomerbanden
 • Winterbanden
 • Velgen
 • Uitlijnen
 • Pick up service
 • Herstelling banden
 • Wegenvignetten
 • Verdeelcenter Bip en go
 • Dakkoffers en thule producten
 • Sneeuwkettingen
 • Vrachtwagensbanden wisselen

Banden wisselen

Rijden met de juiste banden in het juiste seizoen. Laat tijdig je banden wisselen.

Velgen monteren

Velgen monteren

Velgen hebben niet alleen een esthetische functie, ze moeten de band ook goed op zijn plaats houden.

Banden uitlijnen

Banden uitlijnen

Ga nooit de weg op zonder correct uitgelijnde banden. Ze dragen in belangrijke mate bij aan een optimale wegligging. Met correct uitgelijnde banden gaan je banden langer mee, presteren ze beter en rijd je zuiniger en veiliger.

pick-up service

Pick-up service

Zakelijke klant? We halen je voertuig op en bezorgen het terug met onze pick-up service.

Onze merken

Hulp nodig?

Stel je vraag of laat ons je terugbellen