Home Contacteer ons VAB-Banden Lubaco

VAB-Banden Lier - Lubaco

 

Contactgegevens VAB-Banden Lier - Lubaco

De Pinte

Adres: Liersesteenweg 174, Ranst

Ondernemingsnummer: 042 6985189

Telefoon: 034891190

Mail: lier@vabbanden.be

Openingsuren: 

Onze centrales zijn gesloten op zon- & feestdagen.

 
Ma–Vr
09u00 – 12u00
13u00 – 18u00
Za
09u00 – 13u00

 

Wie zijn we?

Als mobiliteitsorganisatie is VAB niet enkel actief in de wereld van de pechverhelping en de rijschoolsector, maar beschikt VAB ook over enkele strategisch gelegen bandencentrales waar zowel leden als niet leden kunnen genieten van een onberispelijke service. Als onderdeel van het grote VAB-netwerk beschikken zij dan ook over alle mogelijke technische know-how en kennis van de meest recente ontwikkelingen.

Sinds januari 2018 maakt Lubaco integraal deel uit van VAB, een bandencentrale die reeds 20 jaar service, snelheid en klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt en dus perfect past bij het kwaliteitslabel VAB.

Wij helpen je graag.

Gelegen op de Liersesteenweg 174 te Ranst, op de hoek met de ring rond Lier (R16), is onze centrale zeer makkelijk te bereiken en toegankelijk voor elk type voertuig.

Bij VAB-Lubaco kan je terecht voor banden voor elk type personenwagen, vrachtwagen, aanhangwagen, kruiwagen en herstelling van je band.

Slijten je banden onregelmatig of is de wegligging van je voertuig niet meer optimaal contacteer ons dan voor het uitlijnen van je voertuig.

Voor de winterbanden wissels kan u uiteraard ook bij ons terecht en stockeren wij uw banden ter plaatse in ons magazijn.

Deze service bieden wij aan voor particuliere klanten (leden en niet-leden), bedrijven, zelfstandigen,… en leasingrijders. Wachten tijdens je bandenwissel of reparatie van je band, doe je steeds terwijl je geniet van een gratis koffie. Check je liever je mails? Geen probleem, er is uiteraard WIFI voorzien.

Bij VAB-Lubaco zijn we pas tevreden als u dat ook bent. U kan steeds bij ons terecht, ook zonder afspraak! We helpen je snel weer verder.

Producten en diensten:

  • Bandenwissel
  • Zomerbanden
  • Winterbanden
  • Velgen
  • Uitlijnen
  • Herstelling banden
  • Batterijen

banden wisselen

Banden wisselen

Rijden met de juiste banden in het juiste seizoen. Laat tijdig je banden wisselen.

Velgen monteren

Velgen monteren

Velgen hebben niet alleen een esthetische functie, ze moeten de band ook goed op zijn plaats houden.

Banden uitlijnen

Banden uitlijnen

Ga nooit de weg op zonder correct uitgelijnde banden. Ze dragen in belangrijke mate bij aan een optimale wegligging. Met correct uitgelijnde banden gaan je banden langer mee, presteren ze beter en rijd je zuiniger en veiliger.

Banden vervangen

Banden vervangen

Enkel vakkundig gemonteerde banden garanderen een veilige en aangename rijervaring.

Onze merken