Home Merken Apollo

Apollo

Apollo is erop gericht om te voldoen aan een specifieke klantenbehoefte. Dankzij deze benadering kan Apollo Tyres een breed scala aan producten aanbieden voor verschillende toepassingen met als resultaat tevreden klanten.

Apollo

Oorspronkelijk is Vredestein een bedrijf van Nederlandse oorsprong dat banden produceert voor auto's, landbouwvoertuigen en fietsen. In 2009 werd Vredestein overgenomen door Apollo Tyres Ltd wiens hoofdkantoor staat in Gurgaon, India. Vanaf dan gaat het verder onder de naam Apollo-Vredestein. Het bedrijf fabriceert en verkoopt banden sinds de oprichting in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf enorm uitgegroeid met vestigingen over de hele wereld.

Het bedrijf heeft productieactiviteiten in Azië, Europa en Afrika in de vorm van acht moderne bandenfabrieken en exporteert naar meer dan 100 landen. 

Met als belangrijkste merken Apollo en Vredestein heeft het bedrijf een uitgebreid productaanbod: banden voor personenauto's, lichte vrachtauto's, bussen, terreinwagens en fietsen, covermateriaal en coverbanden.

Met het Alnac 4G gamma biedt Apollo een serie prima banden aan zowel in het zomer, winter als all-season gamma. 

Vooral de Alnac 4G all Season heeft uitstekende resultaten behaald bij testen door het Duitse Auto Bild Allrad magazine. Zowel op droog als nat wegdek levert deze zeer goede prestaties, waardoor het zeen zeer goede band is om het ganse jaar door te gebruiken.

Ook met de Aspire 4G en de Amazar 4G levert Apollo enkele mooie kwaliteitsbanden.

Onze merken