Home Merken Bridgestone

Bridgestone

Deze Japanse pionier is de uitvinder van de RunFlat-band, waardoor je zelfs met een lekke band verder kan rijden.

Bridgestone

Bridgestone is de grootste leverancier van banden en andere rubber producten ter wereld. Gebaseerd in Tokio is hun motto : "Serving society with superior Quality". Via vernieuwende technologische ontwikkelingen zet Bridgestone zich in om veiliger en betere producten te leveren voor hun klanten.  

Daarnaast hebben ze ook oog voor een duurzame samenleving door hun banden zo ecologisch mogelijk te produceren en de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen.

Deze Japanse pionier is de uitvinder van de RunFlat-band, waardoor je zelfs met een lekke band verder kan rijden. 

Ook in de motorsport maakt Bridgestone indruk, met vele F1-zeges bij grote teams als Ferrari, Toyota en BMW-Williams. Deze knowhow vindt vlot zijn weg naar banden voor de baan. Zo is een Bridgestone-band zelfs in de meest extreme weersomstandigheden een uitstekende keuze. 

Ze bieden dan ook een ruim gamma aan voor personenwagens, 4x4 voertuigen en bestelwagens en dit voor alle seizoenen.

Een greep uit hun aanbod is de Turanza, een zomerband die een perfecte combinatie van veiligheid, comfort en prestaties levert. Wil je ook veiligheid in de winter dan is de Blizzak één van hun toproducten, Daarnaast heb je met de Duravis een stevige werkband  voor je bestelwagen. 

Onze merken