Home Merken Dunlop

Dunlop

Deze banden vallen overal op door hun veilige en indrukwekkende weggedrag.

Dunlop

Al in 1888 patenteerde John Dunlop de luchtband, de voorloper van de autoband zoals we die nu kennen. . Van oorsprong een Britse bandenfabrikant die momenteel behoort tot de Goodyear groep.

Doorheen de jaren wist het bedrijf een ijzersterke reputatie op te bouwen en  werd zo de officiële bandenleverancier van onder meer de 24 Heures LeMans en MotoGP. 

Circuit of op de baan: deze banden vallen overal op door hun veilige en indrukwekkende weggedrag. Een constante verbetering in de bandentechnologie bij Dunlop heeft ervoor gezorgd dat Dunlop banden in heel wat onafhankelijke bandentesten als winnaar naar voor kwam.

Merken zoals Audi, Mercedes, Nissan en Toyota kiezen daarom voor de expertise van Dunlop.

Dunlop beschikt over een uitgebreid gamma banden, zowel binnen het segment zomerbanden, winterbanden of all-season banden.

Een greep uit hun aanbod zomerbanden toont onmiddellijk aan dat iedereen zijn gading wel vindt bij Dunlop. Kies je nu voor de Sport Maxx, de Sport Bluresponse, de Quattromax, de Streetresponse of de Sport Fastresponse, deze banden vertonen allen een hoge score op wegligging, grip en een dynamische rijervaring.

In het winterbanden segment komen ze naar buiten met de Winter Sport 5, de Winter Response en de Grandtrek WT. Allen high performance banden die uitstekend scoren bij winterse omstandigheden.

Kies je voor één bandentype tijdens alle seizoenen dan is de Grandtrek Touring de meest geschikte Dunlop band voor jou.

Onze merken