Home Merken Firestone

Firestone

Wie expertise, prestaties, knowhow en service verwacht, is bij Firestone aan het juiste adres.

Firestone

Wie expertise, prestaties, knowhow en service verwacht, is bij Firestone aan het juiste adres. Opgericht in 1900 door Harvey Firestone, een goede vriend van Henry Ford, en een van de meest innovatieve bandenproducenten. 

In het gamma van Firestone vinden we heel wat gekende banden terug zoals de Vanhawk, de Vanhawk winter,  de Winterhawk, Multihawk, Hun meest recente model is de Roadhawk die begin 2017 op de Europese markt te vinden is.
Deze band is ontworpen om lang te presteren en de besuurders het beste te bieden wat remkracht betreft en dit zowel op nat als droog wegdek. Op de lancering werd deze band als volgt omschreven: 

“Firestone produceert al ruim 100 jaar kwaliteitsbanden. Hierdoor begrijpen we wat banden moeten weerstaan en luisteren we naar wat de bestuurders willen. De nieuwe Roadhawk is speciaal ontworpen voor mensen die dagelijks hun wagen gebruiken , met de bedoeling  hen een grote mate van veiligheid en langdurige prestaties te bieden.”

Firestone maakt vandaag deel uit van de Bridgestone-groep, waardoor het toegang heeft tot vooruitstrevende Japanse technologieën.

Onze merken