Home Merken Gislaved

Gislaved

Gislaved banden bieden alles wat men van Scandinavië verwacht: moderne styling, comfort, topkwaliteit en veiligheid.

Gislaved

Banden van het Zweedse Gislaved bieden alles wat men van Scandinavië verwacht: moderne styling, comfort, topkwaliteit en veiligheid. Reeds 110 jaar staat Gislaved garant voor de ontwikkeling van banden voor moeilijke rijomstandigheden. De veiligheid van Gislaved-winterbanden is legendarisch. En ook de soepele zomerbanden van het merk winnen meer en meer aan populariteit. Met de integratie van Gislaved banden in de Continental groep is de verdere ontwikkeling en productie van deze banden dan ook verzekerd.

Gislaved banden moeten steeds voldoen aan drie belangrijke eigenschappen:

  • Perfecte grip ongeacht de weersomstandigheden
  • Veiligheid
  • Rijcomfort

De Euro*frost banden van Gislaved zetten de nieuwe norm voor grip en veiligheid op besneeuwde wegen, maar vertonen ook een excellent rijgedrag op droog wegdek.

De Euro*frost Van is een band die speciaal ontwikkeld werd voor bestelwagens die rond rijden in de winterse omstandigheden in West- en Centraal-Europa.

Maar ook in de categorie zomerbanden is Gislaved een betrouwbare partner. Met de Urban*speed profileren ze zich als een veelzijdige en betrouwbare reispartner onder alle rijomstandigheden, waar de Ultra*speed optimale rijdynamische eigenschapen combineert met een hoge duurzaamheid.


Onze merken