Home Merken Kleber

Kleber

Wie kiest voor Kleber, kiest voor veiligheid, betrouwbaarheid en een feilloze wegligging.

Kleber

Het Franse Kleber behoort tot de Michelin-groep en is een referentie op het vlak van innovatie en prestaties. Reeds in 1911 rolde de eerste band uit de fabriek in Colombes en ondertussen zijn de Kleber banden voor personenwagens, SUV’s, crossovers en bestelwagens de eerste keuze voor merken zoals Peugeot, Renault, Opel en Volkswagen.

Kleber banden vinden we ondertussen terug in de zowel zomer, winter als all-season banden;

Wie kiest voor de Kleber zomerband heeft met de Dynaxer HP3, Transpro en Viaxer een keuze gemaakt voor veiligheid en betrouwbaarheid en dit zowel op droog als op nat wegdek.

In het gamma winterbanden vinden we als belangrijkste spelers de Transalp 2, Krisalp HP2 en Krisalp HP3. Banden speciaal ontworpen om vlot de winter door te komen, van de eerste tot de laatste winterdag.

Aangezien onze Belgische seizoenen nogal eens onvoorspelbaar durven te zijn, is het all-season gamma van Kleber een mooi alternatief om gans het jaar door goed uitgerust te zijn. De Quadraxer, de Ditilander, de Quadraxer 2 en de Transpro 4S zijn banden speciaal ontworpen voor bepaalde type voertuigen. Waar de Quadraxer de ideale band is voor de gewone personenwagen, is de Citilander iets robuuster en speciaal toegespitst op de SUV rijder; tewijl de Tanspro 4 S dan weer de uitgelezen band is voor bestelwagens.

Wie kiest voor Kleber, kiest voor veiligheid, betrouwbaarheid en een feilloze wegligging. 

Onze merken