Home Merken Semperit

Semperit

Semperit ontstond in Oostenrijk en is vandaag een autoriteit op het vlak van winterbanden.

Semperit

De oudste en meest ervaren bandenfabrikant van Europa, opgericht in 1850. Semperit ontstond in Oostenrijk en is vandaag een autoriteit op het vlak van winterbanden. In 1985 werd Semperit geintegreerd in de Contintental groep en werd de kennis en ervaring van twee belangrijke europese bandenfabrikanten samengevoegd.

Uitvoerig getest op besneeuwde bergwegen bieden ze de betrouwbaarheid en veiligheid die je van winterbanden verwacht. En ook de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend. Met Semperit-banden blijf je altijd in beweging, waar je ook heen trekt.

Semperit banden is zowel in het personenwagen gamma als het bestelwagen gamma actief met verschillende banden.

In het zomerseizoen staan ze met de Speed -Life 2 en de Comfort-Life 2 garant voor heel wat kilometerplezier met een uitstekend remgedrag op natte wegen. En door een verlaagde rolweerstand gaat de band ook nog eens langer mee.

Met de Van-Life banden kies je een krachtige band voor je bestelwagen en focus je op veiligheid en zuinigheid tijdens het rijden. 

Tijdens de winter staan de Semperit Speed Grip en de Master-Grip  garant voor optimale prestaties op besneeuwde en ijzige wegen. Uiteraard bestaat er met de Van-Grip 2 ook een winterversie voor je bestelwagen.

Onze merken