Home Merken Toyo

Toyo

Op de baan blinken Toyo’s uit dankzij hun uitstekende grip, zowel op nat als droog wegdek.

Toyo

Racefanaten kennen dit merk ongetwijfeld uit de motorsport. Deze bandenfabrikant van Japanse oorsprong bestaat ondertussen al 70 jaar en staat voor topkwaliteit en het toepassen van de meest moderne technologie. Hun moto is niet voor niets: "Driven to perform".

Elk jaar wordt besteedt Toyo ongeveer 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek, zodat zij blijven meedraaien aan de top met de meest geperfectioneerde producten.

Voor de Benelux markt is hun hoofdkwartier gevestigd in Oud Gastel, niet zo ver van de Belgische grens, waardoor zij snel kunnen inspelen op de specifieke behoeftes van de Europese klant.

Op de baan blinken Toyo’s uit dankzij hun uitstekende grip, zowel op nat als droog wegdek. En ook veiligheid en duurzaamheid worden niet vergeten. Met als resultaat dat Toyo al vele malen bekroond werd én een hoofdrol speelt in The Fast & The Furious.

Maar ook voor de niet-acteurs is er een uitgebreid gamma zomer, winter en all-season banden. Met de Snowprox en de Open Country worden onovertroffen winterprestaties geleverd en met de Celsius zit je het ganse jaar door goed.

In het gamma zomerbanden vinden we de Nanoenergy en Proxes als voornaamste spelers. De Toyo Nanoenergy werd speciaal ontwikkeld om kosten te besparen en het milieu te ontlasten,  zonder in te boeten op comfort en veiligheid. 

Met de Proxes kies je voor een zomerband die staat voor performantie en veiligheid voor wagens met een middelhoog tot hoog vermogen; 

Onze merken