Home Merken Yokohama

Yokohama

Op de baan worden Yokohama-banden door bestuurders gewaardeerd omwille van hun veiligheid, grip in bochten en bij aquaplaning.

Yokohama

Het Japanse Yokohama werd opgericht in 1917 en veroverde al snel de wereld. Hun geheim: permanent streven naar innovatie en perfectie. 

Zo introduceerde Yokohama als eerste banden met een asymmetrisch profiel in de Verenigde Staten. Ook in de motorsport zijn ze een vaste waarde. Op de baan worden Yokohama-banden door bestuurders gewaardeerd omwille van hun veiligheid, grip in bochten en bij aquaplaning. 

Vele autoconstructeurs, waaronder Audi, Bentley,Toyota, Lexus en Suzuki  kiezen dan ook Yokohama banden voor hun eerste montage. Japanse perfectie ten top!

Yokohama beschikt over een zeer uitgebreid gamma banden, zowel voor personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens. 

In hun gamma zomerbanden behoort de Advan tot één van hun paradepaardjes. Een band die garant staat voor uitstekende prestaties bij hoge snelheid en in moeilijke omstandigheden. Door zijn assymetrische groeven bezorgt hij de auto een stabiele rijprestatie en de gelijkmatige inhammen in de dwarse profielgroef helpen het water weg te leiden zodat deze optimaal bestand is tegen aquaplaning. 

De Yokohama BluEarth serie werd gemaakt met de meest geavanceerde technologieën goed voor milieu en mens. Deze banden onderscheiden zich door een lage rolweerstand, laag afrolgeluid en zijn gewichtsbesparend zodat het mogelijk is een lager brandstofverbruik te realiseren.

Voor het winterseizoen is er een Advan Winter, en met de W.drive winterbanden worden er zeer goede prestaties geleverd op besneeuwde en natte wegen.

Onze merken