Home Promo's Apollo-bandenactie

Apollo-bandenactie: 3 kopen, 1 gratis!*

Tot 30 april, geniet je online en in onze bandencentrales, van een uitzonderlijk aanbod. 3 nieuwe Apollo banden kopen is 1 band gratis. Mooi meegenomen, toch?

apollo banden

Sla dus snel je slag en bezoek één van onze bandencentrales in: De Pinte, Dilbeek, Overijse, Schoten of Lier of koop online.

Vind je de juiste bandenmaat niet? Vul dan hier je invulformulier in wij bezorgen je graag een offerte op maat!

Voor online aankopen is montage ook mogelijk in het weekend in één van de VAB steunpunten te:

Melsele, Wommelgem, Lummen, Gits, Merelbeke, Boortmeerbeek, Grimbergen, Alleur en Jumet.

Voorwaarden:

  • Enkel geldig voor particulieren
  • Minimum aankoop 4 banden
  • Korting enkel geldig op banden, niet op montage en recyclagekosten
  • Actie loopt tot 30/04/2018 of zolang de voorraad strekt


Meer info: 078 22 20 20, info@vabbanden.be of vabbanden.be


Nog geen ervaring met het merk Apollo? We geven je graag wat meer extra informatie:

Oorspronkelijk is Vredestein een bedrijf van Nederlandse oorsprong dat banden produceert voor auto's, landbouwvoertuigen en fietsen. In 2009 werd Vredestein overgenomen door Apollo Tyres Ltd wiens hoofdkantoor staat in Gurgaon, India. Vanaf dan gaat het verder onder de naam Apollo-Vredestein. Het bedrijf fabriceert en verkoopt banden sinds de oprichting in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf enorm uitgegroeid met vestigingen over de hele wereld.

Het bedrijf heeft productieactiviteiten in Azië, Europa en Afrika in de vorm van acht moderne bandenfabrieken en exporteert naar meer dan 100 landen. De banden voor de Europese markt worden geproduceerd in Nederland en Hongarije.

Met als belangrijkste merken Apollo en Vredestein heeft het bedrijf een uitgebreid productaanbod: banden voor personenauto's, lichte vrachtauto's, bussen, terreinwagens en fietsen, covermateriaal en coverbanden.

Met het Alnac 4G gamma biedt Apollo een serie prima banden aan zowel in het zomer, winter als all-season gamma. 

Vooral de Alnac 4G all Season heeft uitstekende resultaten behaald bij testen door het Duitse Auto Bild Allrad magazine. Zowel op droog als nat wegdek levert deze zeer goede prestaties, waardoor het zeen zeer goede band is om het ganse jaar door te gebruiken.

Ook met de Aspire 4G en de Amazar 4G levert Apollo enkele mooie kwaliteitsbanden.*Actie enkel geldig voor particulieren, bij aankoop van minimum 4 banden, tot 30/4 of zolang de voorraad strekt.Krijg VAB banden­advies

Krijg VAB banden­advies

Vul de vragen in

Of sluit dit bericht

Onze merken

Hulp nodig?

Stel je vraag of laat ons je terugbellen