Home Promo's Bestellen doe je zo

Hoe koop ik de perfecte band?

In enkele stappen tonen wij je graag hoe je vlot en makkelijk de banden die jij nodig hebt online kunt bestellen

Hoe koop ik banden?


Hoe koop ik de perfecte band?
Stap 1: “VAB helpt je bij je keuze”, vul een korte vragenlijst in over je rijstijl en wij stellen voor welke band best bij jou past. Weet je reeds wat je wil ? ga dan onmiddellijk naar “Kies jouw band”
Hoe koop ik de perfecte band?
Stap 2: selecteer de gewenste bandenmaat met laad-en snelheidsindex (te vinden op de zijkant van uw band) en selecteer het bandentype (vb. zomer of winter)
Hoe koop ik de perfecte band?
Stap 3: maak je keuze uit de banden die ons systeem je voorstelt en klik op bestellen. De prijs is steeds exclusief montagekosten.
Hoe koop ik de perfecte band?
Stap 4: kies het aantal banden dat je wenst en het montagecentrum waar je je banden wenst te laten plaatsen.
Hoe koop ik de perfecte band?
Stap 5: maak je account aan en breng al je gegevens in, waarna je een datum en uur kiest voor de plaatsing van je banden.
Hoe koop ik de perfecte band?
Stap 6: wij vatten alles mooi samen voor jou, waarna je éénvoudig en veilig kan betalen. Na betaling krijg je van ons de nodige bevestigingsmails.

Tips:

Heb je gekozen voor onze adviesmodule, dan krijg je de 6  banden te zien die het meest geschikt zijn voor jou, op basis van je ingevulde rijdersprofiel.

Heb je geen rijdersprofiel ingevuld, dan krijg je alle mogelijke beschikbare banden te zien op basis van je bandenmaat.  Wens je een specifiek merk of prijscategorie? met de filters kun je je voorkeur nog meer verfijnen.

Krijg je geen aanbod te zien, probeer dan een lagere snelheidsindex. Bij bepaalde maten zijn de snelheidsindexen bij zomer en winterbanden verschillend. Als je de maat ingeeft van je zomerbanden, dan mag je snelheidsindex bij winterbanden een categorie lager zijn (zie overzichtslijst op “info en tips”).

Beschikbaarheid: net vooraleer je je bestelling gaan betalen doen wij nog een laatste controle wat betreft beschikbaarheid. Het is steeds mogelijk dat op dat ogenblik de door jou gekozen banden toch niet meer voorradig zijn.Onze merken