KBC inschrijving gratis fietsbijstand

KBC

Bedankt voor je interesse in dit KBC voordeel. Hiermee kunnen jij en je gezinsleden 4 maanden lang genieten van gratis fietsbijstand.


De periode loopt van 2 juni tot en met 30 september 2020, dus het wordt een zomer vol zorgeloze fietstochten.


Om een vlotte dienstverlening gedurende de hele zomer te kunnen waarborgen is een voorafgaande registratie noodzakelijk en moeten we deze beperken tot de eerste 100.000 inschrijvingen. Registreer je vóór 15/06/2020 om te kunnen genieten van de gratis fietsbijstand. De personen die je registreert kunnen beroep doen op gratis fietsbijstand vanaf de eerstvolgende werkdag na registratie.


De fietsbijstand is geldig in België vanaf 1 km van de woonplaats en tot 15 km over de Belgische landsgrenzen. Per gezin kan er maximaal 2 keer een beroep gedaan worden op fietsbijstand gedurende de actieperiode.


Alle info over de uitbreiding van de gratis fietsbijstand, kan je terugvinden in de communicatie van KBC Verzekeringen.


Bezorg ons je e-mailadres, zo kunnen wij je een bevestigingsmail sturen met alle nodige info. Heb je dit niet, dan adviseren we je om de bevestigingspagina af te drukken en bij te houden gedurende de looptijd van de actie. Zo heb je het noodnummer voor fietsbijstand steeds bij de hand.


De gegevens worden enkel gebruikt voor het verlenen van de fietsbijstand in het kader van deze actie.


Verzekeringsnemer


Aanspreking *

Gezinsleden
Verzenden