Operationeel vlootbeheer en compound

VAB Fleet Services zorgt voor de ontzorging inzake de operationele taken bij het beheer van specifieke wagenparken:

Om dit te kunnen realiseren heeft VAB Fleet Services een waaier aan diensten en rapporteringen ontwikkeld

Stalling voertuig

Het aanbod van parkeerfaciliteiten waarbij de voertuigen  beheerd en gestockeerd worden. Dit gebeurt op een veilige manier waarbij alleen toegang aan bevoegden wordt verleend. Een reeks van aanverwante diensten wordt uitgewerkt om uw behoefte verder in te vullen.

Regionale handling

Hier wordt de overdracht van de voertuigen in de regionale centra verzorgd die VAB Fleet Services exploiteert, zijnde de aflevering of in ontvangst name van de voertuigen. kennen we het belang van een kwalitatieve overdracht of in ontvangst name. Bij aankomst wordt een voertuig door een projectcoördinator behandelt. Na de in ontvangst name en behandeling wordt deze vervolgens naar de definitieve parkeerplaats verplaatst.

VAB Fleet Services - CarwashCleaning binnen- en buitenkant

In het regionale centrum van VAB Fleet Services kunnen voertuigen, zowel interieur als exterieur, gereinigd worden. Specifieke reinigingen zoals het verwijderen van geurhinder, het diepgaand reinigen van zetels, smart cleaning, ontlettering… zijn ook mogelijk.

Coördinatie onderhoud en herstellingen

Op basis van een checklist kan er door VAB Fleet Services een controle op een voertuig uitgevoerd worden. Hierbij wordt de coördinatie van eventuele anomalieën zoals glasherstelling, onderhoudsbeurt, technische probleem, bandenwissel, carrosserie, administratieve meldingen… voor de voertuigen in eigen beheer gecoördineerd. De opdrachtgever wordt in kennis gesteld zodoende deze of conform afspraken VAB Fleet Services de nodige stappen kan ondernemen voor eventuele herstellingen en/of onderhoud door een derde partij of door VAB Fleet Services, die dit volledig zelf van u overneemt. Op deze manier kunnen wij zorgen voor de volledige ontzorging.

Online opvolging

De online tooling van VAB Fleet Services is een onmisbare schakel in uw vlootbeheer. Via dit systeem kan u beroep doen op een accurate en nauwkeurige opvolging van alle voertuigen in uw wagenpark. Interne medewerkers van VAB Fleet Services nemen u mee doorheen alle stappen van het proces gaande van de inname, inspectie en herstelling tot de uitgifte van een voertuig. De verantwoordelijkheid van de medewerkers ligt in de strikte en zorgvuldige opvolging waarbij service en kwaliteit steeds hoog in het vaandel gedragen worden. Samen met de klant streeft VAB Fleet Services naar een vlotte doorloop en inzetbaarheid van de voertuigen opdat u zich kan concentreren op het uitvoeren van uw kernactiviteit.

 

Ontdek ook onze andere diensten: