Transportservice

Voor VAB Fleet Services betekent transport meer dan het vervoeren van een voertuig alleen. Het is het antwoord op de vraag naar een vlotte doorstroom met een sterke focus op individuele logistieke behoeften binnen een vooraf gedefinieerde lead time. 

Zowel individueel- en groupage transport als éénmalige en structurele opdrachten worden steeds met de grootste zorg verwerkt. Heeft u naast transport van mobiele voertuigen noodzaak aan het vervoeren van geïmmobiliseerde voertuigen? Geen probleem, onder het takenpakket van VAB Fleet Services valt eveneens het repatriëren van deze soort voertuigen, zelfs wanneer ze moeilijk bereikbaar zijn.

Het vervoeren van een voertuig gebeurt steeds op basis van een vrachtbrief. Dit kan binnen een vooraf vastgelegde termijn, hetzij zelfs binnen één werkdag, soms sneller of op een specifiek moment van de dag. Daarnaast kan ook, indien gewenst, een bijkomende Car Check (CCD) worden uitgevoerd. Aan de hand van een visuele basiscontrole van het voertuig wordt de algemene staat waaronder schades, volledigheid van documenten en toebehoren vastgelegd. Zo worden ook de kilometerstand, het brandstofpeil en de netheid van de wagen zowel interieur als exterieur gerapporteerd.

Respect voor gemaakte afspraken en planning staan samen met kwaliteit, veiligheid en dienstverlening voorop. Hiervoor beschikt VAB Fleet Services over een moderne vloot van vrachtwagens afgestemd op de noden van de klant. Respect voor gemaakte afspraken en planning staan samen met kwaliteit, veiligheid en dienstverlening voorop. Hiervoor beschikt VAB Fleet Services over een moderne vloot van vrachtwagens afgestemd op de noden van de klant.

 

Ontdek ook onze andere diensten: