Dubbele bediening

Welk type dubbele pedalen?

Wij leveren en plaatsen diverse soorten dubbele pedalen. Afhankelijk van jouw wagen en/of de keuze van de klant wordt gekozen voor een bepaald type dubbele pedalen. Hieronder vind je alvast de meest gebruikte varianten met een korte beschrijving.

 

Dubbele bediening Veigel

Het driestangensysteem is door zijn robuustere uitvoering meer geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Met deze constructie worden de drie pedalen afzonderlijk bediend met elk een aparte stang. Op elke pedaal wordt een zoemercontact gemonteerd dat in werking treedt in combinatie met het correctie-apparaat. Dit systeem is TÜV goedgekeurd voor Europa en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Dubbele bediening

 

Dubbele bediening FAT-DC

De kabelbediening wordt toegepast in alle andere gevallen waar een stangensysteem onmogelijk te plaatsen is. Bijvoorbeeld door het ontbreken van vrije ruimte tussen de voetruimte van bestuurder en passagier, of omdat de afstand tussen beide te groot wordt, zoals bij vrachtwagens en bussen. De flexibele kabels zijn enorm duurzaam waardoor deze ook voor een langere periode zeer betrouwbaar werken. Ook deze bediening is TÜV goedgekeurd en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Dubbele bediening FAT-DC

 

Correctiekastje Probemo

Het elektrisch correctie-apparaat wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Het voorziet in alle wettelijke functionaliteiten en is eenvoudig te bedienen. Door de jaren heen heeft dit product bewezen zeer betrouwbaar te zijn. Het kleinere model wordt ingebouwd in vrachtwagens en autobussen.

PRB Kastje

 

Correctiekastje Pimas 

Bovendien zijn wij verdeler van de elektronische correctiekastjes van de firma Pimas SA. Zij ontwikkelden dit systeem voor de voertuigen van de autorijscholen met CAM-bus of LIM-bus. Je kan bij ons ook terecht voor de levering en installatie van deze correctieapparaten.  

Pimas dubbele bediening