5% Korting bij A.S. Adventure

Sinds 1995 groeide A.S. Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in vier landen. Ons doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in onze winkels, waar we met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren.

De reis eindigt trouwens niet aan de kassa, maar kent een vervolg in de wonderlijke verhalen van het A.S.Magazine. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere.

Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode hebben we alles in huis voor jouw buiten(gewone) ervaringen!


 

Toon je VAB-lidkaart aan de kassa en ontvang 5% korting*. Indien je geen voorgedrukte VAB-lidkaart hebt, gelieve je voordeelcoupon af te drukken via je Mijn VAB-account.

 

Jouw voordeel

Ontdek het aanbod

 

Meer info

Neem eens een kijkje op www.asadventure.com.

* VAB-leden krijgen in combinatie met de gratis Explore More-kaart van A.S. Adventure 5% korting op het volledige assortiment, met uitzondering van cadeaubonnen, foto- en videoproducten, sporthorloges en navigatietoestellen. Niet cumuleerbaar met andere kortingen.