Voordelig autodelen met Cambio

Cambio is een professionele organisatie van autodelen: je krijgt een auto ter beschikking op die momenten dat je er werkelijk één nodig hebt. Voor alle duidelijkheid: autodelen is geen carpoolen. Meerdere mensen gebruiken bij beurten de auto, dus niet gelijktijdig maar na elkaar. Je reserveert een auto wanneer je die nodig hebt. In de perioden dat je de auto niet hoeft, kan een ander ermee weg. Cambio is een samenwerking van Mpact, De Lijn en VAB. Wie klant van cambio wordt, krijgt met zijn app toegang tot auto's in alle grootste steden (80 in totaal) in België. 

Hoe werkt autodelen?

Je reserveert makkelijk via de cambioApp, telefonisch of online. Dat kan lang op voorhand of op het laatste nippertje. Je legt een auto vast in één van de cambio-steden. Dat kan voor een korte tijd (een uur) of een langere periode (een dag, een week of langer). De wagen haal je af op een speciale gereserveerde parkeerplaats met je cambioApp. Je zet hem daar weer na de rit. Afhalen en terugbrengen kan de klok rond, zeven dagen per week.

Prijs en voordelen voor VAB-leden

Naast het Starttarief, dat ideaal is voor wie minder dan 100 km per maand rijdt, bestaat er een Bonustarief met voordelige gebruikskosten. Voor de meeste gebruikers is dit de meest gunstige oplossing.

Inclusief

Maandelijks ontvang je een gedetailleerde factuur met al je ritten en de prijs per rit. Alle prijzen zijn inclusief brandstof, pechverhelping, omniumverzekering en BTW. Ook het onderhoud en de schoonmaak zijn inbegrepen. Voor wie weinig rijdt, is cambio een voordelig alternatief voor een eigen wagen.

Er zijn nog andere argumenten voor autodelen:

 

Jouw voordeel

Maak gebruik van dit ledenvoordeel

 

Meer info

Wie zich wil aansluiten en van het voordeel voor VAB-leden wil profiteren, kan zich richten tot Cambio:

tel. 070/222.292, e-mail: vlaanderen@cambio.be of op de website: www.cambio.be.

* Gebruik je de wagens vaak of voor langere ritten, dan kan je bovendien kiezen voor het Comforttarief. Ook hier geldt de korting voor VAB-leden. Info op aanvraag.