iChoosr groepsaankoop zonnepanelen

Doe mee met de groepsaankoop zonnepanelen en bespaar op jouw energie

Het principe van een groepsaankoop ken je vast: door met meer mensen naar een producent te stappen, krijg je vaak een scherpere prijs. iChoosr past dat principe toe, maar dan op grote schaal. Door een heleboel  inwoners te verzamelen, kunnen we een scherpe prijs voor een hoge kwaliteit onderhandelen. Met de groepsaankoop van iChoosr krijg je het voordeel van veel, met een aanbod op maat.

In 5 stappen jouw eigen zonnepanelen

1. Schrijf je in en bereken jouw ideale pakket

  • Je inschrijven voor deze groepsaankoop is gratis en vrijblijvend. Daarmee bedoelen we dat je tot niets verplicht bent door je in te schrijven.
  • Bij de inschrijving vragen we jou om: je contactgegevens; enkele gegevens over je dak; je jaarlijkse energieverbruik.
  • Op basis daarvan krijg je meteen te zien welke opties je hebt voor je zonnepanelensysteem. Je kan hierna meteen doorklikken naar je persoonlijk voorstel.

2. Bekijk je persoonlijk voorstel

  • Al je berekeningen gemaakt en het perfecte pakket samengesteld? Dan krijg je een duidelijk overzicht in de vorm van een persoonlijk voorstel. Daarin staan de kosten, opbrengsten en terugverdientijd voor je zonnepanelen.
  • Ga je akkoord met je voorstel? Dan sturen we jouw gegevens door naar de leverancier voor jouw provincie. We vragen je in deze fase om een voorschot te betalen van 150 euro. Dat bedrag is een waarborg voor de leverancier. Gaat de plaatsing van je zonnepanelen uiteindelijk toch niet door? Dan krijg je het voorschot integraal terug.

3. De leverancier komt persoonlijk bij jou langs

  • Tijdens de inspectie bekijkt de leverancier of je dak geschikt is voor zonnepanelen. En of het aantal panelen op je dak past. Eventueel doen jullie tijdens het bezoek nog aanpassingen aan het pakket.

4. Jij beslist of je de offerte aanvaardt

  • Na de inspectie bezorgt de leverancier jou een definitieve offerte. Deze is gebaseerd op jouw persoonlijk voorstel en op wat er werd afgesproken tijdens de inspectie.
  • Ga je hiermee akkoord, dan plannen jullie samen een datum in voor de installatie.

5. De leverancier installeert jouw zonnepanelen

  • Het enige wat jij nog moet doen, is de installatie van je zonnepanelen aanmelden bij Fluvius. Daarna geniet je meteen van gratis groene stroom, opgewekt op je eigen dak!

Meer informatie over zonnepanelen en waarom het nog steeds een slimme investering is, vind je op www.ichoosr.be/vab

Meer info
Vraag nu vrijblijvend jouw offerte aan op www.ichoosr.be/vab of bel 0800 26 658 (ma-vrij 09:00 – 17:00)

Jouw voordeel

Bereken jouw persoonlijk voordeel via een vrijblijvende offerte.