Onorio - Italiaanse wijn van het jaar

Italiaanse wijn van het jaar

Er staat een parel voor je klaar met het truffeltje van Brunello en de rondeur van Amarone! Onorio is gemaakt van 100% sangiovese, de druif die beroemd is van Brunello di Montalcino in Toscane maar ook in Umbrië grote wijnen zoals deze voortbrengt. De wijn werd door Luca Maroni, de Robert Parker van Italië, bekroond met 97/100 punten! Een verbluffend rijk glas Italiaans rood, door de Wijnbeurs uitgeroepen tot Italiaanse wijn van het jaar in zijn prijsklasse.

Jouw voordeel

Bestel nu 6 flessen rijke, romige en zachte Onorio Sangiovese 2018 voor € 6,99 per fles i.p.v. € 8,99. Vanaf 2 dozen wordt je bestelling gratis geleverd.
Gebruik de actiecode VAB828 voor gratis levering vanaf 2 dozen.

 

Meer info

Bestel online via wijnbeurs.be/vab of telefonisch op 016/980.108 (ma. t.e.m. vrij. 8u30-17u en za. 10-14u).

 

Voorwaarden

Exclusief aanbod voor de abonnees van VAB-Magazine. Transportkosten: € 5,95 (gratis vanaf 2 dozen). Dozen van 6 flessen (75 cl). Prijzen BTW inbegrepen. Levering alleen in België en binnen de 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. U ontvangt uw factuur via e-mail indien uw e-mail adres ingevuld is. Aanbod geldig t/m 24 februari 2021 of zolang de voorraad strekt. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De Wijnbeurs, Bosstraat 71 bus 3C, 3560 Lummen zal uw gegevens verwerken voor beheer en marketingdoeleinden. U heeft uiteraard recht van inzage en verbetering van deze gegevens. Wenst u zich hiertegen te verzetten dan kan dit kosteloos. Gelieve De Wijnbeurs in dat geval te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Jouw voordeel

  • Slechts €6,99 per fles i.p.v. €8,99

  • Gratis levering vanaf 2 dozen

  • Niet tevreden, geld terug