City Trip Travel, geen groepsreis is ons te gek

Wij bezorgen u een origineel en creatief programma met de perfecte mix van inspanning en ontspanning. Maak kennis met de verschillende aspecten van de rijke cultuur in afwisseling met het schitterende landschap. Voor kleine en grote groepen bedenkt en organiseert City Trip Travel groepsreizen op maat. Bedrijven, verenigingen, clubs, scholen,… Zowel voor organisaties als voor individuele klantn, die graag in groep reizen, kunnen wij alles tot in de puntjes gaan verzorgen. “What you see, is what you get.” en we zijn steeds transparant met wat wel of niet in onze prijs is inbegrepen. Zorgeloos reizen staat voor ons op nummer één en we doen er alles aan om een onvergetelijke reis te maken.

Havenstad met vele gezichten! 5 dagen genieten als god in Frankrijk

Bordeaux staat met recht en reden op de erfgoedlijst van de Unesco. Maar ook de wijngaarden van de Médoc, de Dune du Pilat, het knusse Saint-Émilion, zijn bijzondere plekken die de hele Girone-streek zo uniek maken.


Jouw voordeel

5 dagen vanaf € 1.499, inbegrepen:

Nu al overtuigd?

Super, stuur dan snel een mail naar info@ctt.be en wij bezorgen je met plezier het volledige programma samen met het inschrijvingsformulier. Ontdek ons rijk aanbod van groepsreizen op www.ctt.be en schrijf je in op onze CTT Nieuwsbrief, zo ben je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze unieke kortingen!

Meer info

www.ctt.be

+32 (0) 56 50 59 86

info@ctt.be