Prikkel je zintuigen en raak geïnspireerd tijdens Floriade Expo 2022

Vanaf 14 april 2022 is Almere een half jaar lang hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie. In dit levend laboratorium worden nieuwe technologieën voor groen, voeding, energie en gezondheid onderzocht en toegepast. Je wordt geraakt door wat je ziet, ruikt en proeft. Inspirerende tuinen, congressen, workshops en tentoonstellingen wisselen af met indrukwekkende attracties, verrassende proeverijen, kunst en cultuur.

Méér dan pracht en groen

Floriade Expo 2022 inspireert je om groener en gezonder te leven. Hierdoor is een dagje Floriade méér dan genieten van pracht en groen. Het is het podium waarop de Nederlandse tuinbouw samen met meer dan 400 nationale en internationale deelnemers creatieve, groene oplossingen laat zien die onze steden leuker, leefbaarder en duurzamer maken: Growing Green Cities.

Unieke kans

De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade vindt maar één keer in de tien jaar plaats. Mis het dus niet. Kom vanaf 14 april 2022 naar Floriade Expo en dompel je onder in het groen.

Jouw voordeel?

VAB-leden bezoeken Floriade met 15% korting! Boek je ticket via floriade.com en gebruik de code VABEXPO22

Meer info

Boek je ticket hier