Genieten op de Veluwe

Het gastvrije Veluwe Hotel Stakenberg*** is prachtig gelegen en vormt de ideale uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten in de ongerepte natuur. Een bezoek aan Apeldoorn, Harderwijk of Nunspeet behoort eveneens tot de mogelijkheden. Naast comfortabele kamers beschikt het hotel over restaurant Grand Café de Stakenberg, een bar met terras en een beauty- en wellnesscenter.


Jouw voordeel

3 dagen vanaf € 99 p.p.
Bij aankomst op do. & zo.+ € 10 p.p., op vr. & za. + € 20 p.p.

2x overnachting met uitgebreid Veluws ontbijtbuffet (incl. prosecco), huisgemaakte seizoenssoep op de eerste avond, culinair tweegangendiner en verwenkoffie op de tweede avond, 1x gebruik van de zonnebank, gratis wandel- en fietsroutes, gebruik van de jeu de boules baan, gratis parking


Meer info

Boek via goedverblijf.nl/vab0722b of +31/85/489 90 19.

Deze aanbiedingen zijn geldig t.e.m. 20-12-2022 (m.u.v. feestdagen), op basis van twee personen in een tweepersoonskamer en op basis van beschikbaarheid tenzij (online) anders vermeld. De vermelde prijzen zijn vanaf en per persoon per arrangement. Zie website voor de aanbiedingsprijs per aankomstdatum. Getoonde prijzen zijn excl. wisselende verblijfsbelasting en reserveringskosten (€ 9,50 per boeking). Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.