Een SipWell waterkoeler thuis: lekker & makkelijk!

Op zoek naar lekker, fris, plat en bruisend water tijdens alle speciale familiemomenten? SipWell biedt de ideale oplossing!

Dé basis van een gezonde levensstijl? Water! Het cliché ‘water en de rest komt later’ is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Zonder water... dat wordt moeilijk functioneren!

SipWell, deel van Primo groep en Europese marktleider in waterkoelers voor thuis en kantoor, maakt zorg dragen voor jouw gezondheid – en die van je gezin – eenvoudig. Onze koelers passen perfect in jouw dynamisch en actief gezinsleven waar wij zorgen dat water steeds binnen handbereik is.

Hou je van koud, liever kamertemperatuur, lekker warm ofwel bruisend? Kies en wij zorgen ervoor! Water zien doet water drinken. Een SipWell waterkoeler is de ideale manier om elke dag jouw aanbevolen hoeveelheid van 1,5 à 2 liter water te drinken. De lage hoeveelheid aan mineralen maakt het SipWell-water evenwichtig en uitermate goed voor je lichaam.

SipWell wil niets liever dan jou ontzorgen door het bieden van een uitstekende professionele service. Net zoals je het licht aandoet of op het internet surft, maken wij drinkwater beschikbaar zonder dat je erbij hoeft na te denken. Op elk moment op de dag! Dit komt niet alleen want we hebben een professionele service met ons eigen team van Water Service (Wo)men die de waterflessen op regelmatige tijdstippen leveren én het leeggoed ook weer meenemen.

Niet denken, gewoon doen!

 

Jouw voordeel?

Profiteer nu van deze exclusieve actie voor VAB-leden: 100 liter water gratis voor tijdens die leuke gezinsmomenten!

Vraag een offerte aan