All-in genieten in het Sauerland

Aan de zonzijde van het Rothaargebergte nabij Bad Laasphe vind je het superior Hotel AM Fang*** met beproefd all-in-concept. Maak gebruik van diverse sport- en spelfaciliteiten, ontspan in de sauna, trek een baantje in het mooie binnenzwembad of neem plaats op het terras en geniet van de weidse uitzichten. Wandel of fiets door het bosrijke berglandschap of bezoek historisch Marburg. Na een prachtige dag in het Sauerland schuif je in het restaurant aan voor een heerlijke maaltijd en kom je tot rust op je comfortabele hotelkamer!


Jouw voordeel

4 dagen vanaf € 259 p.p.

3x overnachten, 3x uitgebreid ontbijtbuffet, 3x driegangendinerbuffet, gratis consumpties, gratis gebruik van zwembad, fitness, sauna en Kneipp-ruimte, gratis uitstapjesboekje en meer


Meer info

Meer info en boekingen: www.voordeeluitjes.nl/vabclub of 0031-85 760 57 60

Alle aanbiedingen zijn geldig t.e.m. 30 september 2022 (m.u.v. feestdagen). Let op, de vermelde prijzen zijn vanaf en kunnen verschillen per aankomstdatum en arrangement. De prijzen zijn per persoon (p.p.), excl. administratiekosten (1-3 personen € 14,50, 4+ personen € 24,50 per boeking) en stads- en toeristenbelasting.