Operationeel vlootbeheer en compound

VAB Koopman zorgt voor de totale ontzorging in de operationele taken bij het beheer van specifieke wagenparken:

Om dit te kunnen realiseren heeft VAB Koopman een waaier aan diensten en rapporteringen ontwikkeld.

Stalling voertuig

Het aanbod van parkeerfaciliteiten waarbij de voertuigen  beheerd en gestockeerd worden. Dit gebeurt op een veilige manier waarbij alleen toegang aan bevoegden wordt verleend. Een reeks van aanverwante diensten wordt uitgewerkt om uw behoefte verder in te vullen.

Regionale handling

Hier wordt de overdracht van de voertuigen in de regionale centra verzorgd die VAB Koopman exploiteert, zijnde de aflevering of in ontvangst name van de voertuigen. Bij aankomst wordt een voertuig door een projectcoördinator behandelt. Na de in ontvangst name en behandeling wordt deze vervolgens naar de definitieve parkeerplaats verplaatst.

VAB Fleet Services - CarwashVAB Koopman - CarwashCleaning binnen- en buitenkant

In het regionale centrum van VAB Koopman kunnen voertuigen, zowel interieur als exterieur, gereinigd worden. Specifieke reinigingen zoals het verwijderen van geurhinder, het diepgaand reinigen van zetels, smart cleaning, ontlettering… zijn ook mogelijk.

Coördinatie en uitvoeren van onderhoud en herstellingen

Op basis van een checklist kan er door VAB Koopman een controle op een voertuig uitgevoerd worden. Hierbij wordt de coördinatie van eventuele anomalieën zoals glasherstelling, onderhoudsbeurt, technische probleem, bandenwissel, carrosserie, administratieve meldingen… voor de voertuigen in eigen beheer gehouden. De opdrachtgever wordt in kennis gesteld van het resultaat om de nodige stappen te ondernemen of te laten ondernemen door VAB Koopman voor eventuele herstellingen en/of onderhoud door een derde partij of door VAB Koopman, die dit volledig zelf van u overneemt. Op deze manier kunnen wij zorgen voor de volledige ontzorging.

Online opvolging

De online tooling van VAB Koopman is een onmisbare schakel in uw vlootbeheer. Via dit systeem kan u beroep doen op een accurate en nauwkeurige opvolging van alle voertuigen in uw wagenpark. Interne medewerkers van VAB Koopman nemen u mee doorheen alle stappen van het proces gaande van de inname, inspectie en herstelling tot de uitgifte van een voertuig. De verantwoordelijkheid van de medewerkers ligt in de strikte en zorgvuldige opvolging waarbij service en kwaliteit steeds hoog in het vaandel gedragen worden. Samen met de klant streeft VAB Koopman naar een vlotte doorloop en inzetbaarheid van de voertuigen opdat u zich kan concentreren op het uitvoeren van uw kernactiviteit.

 

Ontdek ook onze andere diensten: