Verkoopsklaar maken van uw voertuigen

In het nieuwe processing center in Genk maken we uw voertuigen verkoopsklaar op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier.  Snelle doorlooptijden en hoogkwalitatieve standaarden zijn daarbij onze belangrijkste troeven.

Maar de belangrijkste kostenbesparing zit verborgen in de optimalisatie van de hele waardeketen die elk voertuig bij ons doorloopt.  Aan de hand van Value Stream Mapping methodes identificeren wij samen met u waar er ruimte is voor verbetering en waar verspilling kan vermeden worden, zodat we samen met u de vastgestelde verspilling kunnen elimineren uit het proces en een optimale doorlooptijd en kwaliteit kunnen bewerkstelligen.

Of het nu gaat om nieuwe of tweedehandsvoertuigen, onze specialisten weten er wel weg mee.

In dit center bieden wij de volgende diensten in eigen beheer aan:

Onze specialisten ter zake houden permanent de vinger aan de pols om op de hoogte te blijven van de nieuwste hersteltechnieken, zodat wij op een zo efficiënt mogelijke manier uw voertuigen zo snel mogelijk kunnen klaarmaken voor u.

Om het plaatje compleet te maken, kunnen we tenslotte de verplichte technische keuring voor verkoop voor u coördineren en laten uitvoeren in een lokaal keuringscentrum, zodat u zich ook hierover geen zorgen hoeft te maken.

Dit one-stop-shop principe zorgt ervoor dat u totaal ontzorgd wordt, en u zich kan focussen op datgene waar u in uitblinkt: het vinden van de geschikte eindklant voor uw wagens.

 

Voor meer informatie kan U steeds terecht bij: sales@vabkoopman.be of filgnk@vabkoopman.be

Ontdek ook onze andere diensten: