Visuele diagnose en inspectie

Geen kopzorgen meer bij de bestuurderswissels. Samen met partner Macadam, zorgt VAB Koopman meteen voor een uniforme vaststelling bij overdracht van het voertuig en dit op een éénduidige en (kosten) efficiënte manier.

Met meer dan 400.000 inspecties per jaar, uitgevoerd in verschillende Europese landen, is Macadam één van de meest toonaangevende spelers op vlak van inspecties binnen Europa. Daarnaast kan er door het gebruik van de innovatieve inspectietools van Macadam steeds beter tegemoet gekomen worden aan de vraag van de klant en dit in een sterk wijzigende en steeds internationaler wordende markt.

De kernactiviteit luidt: voertuigen inspecteren waar u wil, wanneer u wil. Binnen de afgesproken tijd wordt elk voertuig op eventuele schade geïnspecteerd.

VAB Fleet ServicesEen voertuig zal allereerst onderworpen worden aan een visuele diagnose en een al dan niet becijferde inspectie volgens het eindecontract- schadehandboek. Dit wordt uitgevoerd volgens de normen van de opdrachtgever waarbij er rekening gehouden wordt met zowel aanvaardbare als niet-aanvaardbare gebruiksschade. Nadien wordt de schade geregistreerd en wordt de staat vervolgens elektronisch gerapporteerd aan de opdrachtgever en eventueel diens klanten.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteitsfoto's die tijdens de inspectie genomen worden, kan elk schadegeval in detail bekeken worden.


Wenst u meer inlichtingen over deze diensten, mail naar info@vabkoopman.be


Ontdek ook onze andere diensten: