Visuele diagnose en inspectie

Geen kopzorgen meer bij de bestuurderswissels. Samen met partner Macadam VAB Inspection, zorgt VAB Koopman meteen voor een uniforme vaststelling bij overdracht van het voertuig en dit op een éénduidige en (kosten) efficiënte manier.

Macadam VAB InspectionMacadam en VAB Koopman hebben sinds 1 juli 2017 hun inspectie-activiteiten gebundeld. Als nieuwe entiteit, onder de naam Macadam VAB Inspection (MVi), worden alle inspecties voor België en Luxemburg vanuit Vilvoorde aangestuurd.

Met meer dan 400.000 inspecties per jaar, uitgevoerd in verschillende Europese landen, is Macadam één van de meest toonaangevende spelers op vlak van inspecties binnen Europa. Daarnaast kan er door het gebruik van de innovatieve inspectietools van Macadam steeds beter tegemoet gekomen worden aan de vraag van de klant en dit in een sterk wijzigende en steeds internationaler wordende markt.

De kernactiviteit van MVi luidt: voertuigen inspecteren waar u wil, wanneer u wil. Binnen de afgesproken tijd wordt elk voertuig op eventuele schade geïnspecteerd.

VAB Fleet ServicesEen voertuig zal allereerst onderworpen worden aan een visuele diagnose en een al dan niet becijferde inspectie volgens het eindecontract- schadehandboek. Dit wordt uitgevoerd volgens de normen van de opdrachtgever waarbij er rekening gehouden wordt met zowel aanvaardbare als niet-aanvaardbare gebruiksschade. Nadien wordt de schade geregistreerd en wordt de staat vervolgens elektronisch gerapporteerd aan de opdrachtgever en eventueel diens klanten.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteitsfoto's die tijdens de inspectie genomen worden, kan elk schadegeval in detail bekeken worden.

Macadam VAB Inspection (MVi) is een onafhankelijke inspectiedienst dewelke zijn systemen heeft geïntegreerd met deze van VAB Koopman.

Wenst u meer inlichtingen over deze diensten, mail naar info@vabkoopman.be


Ontdek ook onze andere diensten: