VAB-Media, we helpen je mediacampagne op weg

Dagelijks helpt VAB honderden mensen uit de nood. We helpen echter niet alleen gestrande chauffeurs, we zijn ook hulplijn als iets fout loopt op vakantie, we begeleiden jonge chauffeurs richting hun rijbewijs, we selecteren kwaliteitstweedehandswagens, kijken auto’s na, wisselen banden… en zoveel meer! De klant staat centraal, en dat maakt VAB een referentie op de Belgische markt, zowel bij consumenten als bedrijven.

Omdat VAB als mobiliteitsclub voor veel meer staat dan louter pechverhelping, zetten wij ook sterk in op communicatie. Zo informeren wij onze leden over nieuwe verkeersregels, mobiliteitsoplossingen, trends onder vier- en tweewielers... En we inspireren ook graag, met unieke reisverhalen, bijzondere logeeradressen en de mooiste wandel- en fietsroutes.

Al deze informatie en ideeën bereiken onze leden en lezers via verschillende kanalen. Via ons magazine dat tweemaandelijks in de brievenbus valt, maar ook via dagelijks wisselende content op onze magazinewebsite, via de e-newsletter en sociale media. Voor meer praktische info, waaronder het proefexamen van de rijschool, kan men terecht op de algemene VAB-website.

Deze veelzijdigheid biedt onze partners de mogelijkheid om hun mediamix à la carte samen te stellen, en zo mee te liften met de sterke uitstraling en het grote bereik dat we samen neerzetten. Link jouw merk ook aan een positief imago, kwaliteit en duurzaamheid. Welkom bij VAB-Media!

 

Raadpleeg onze mediakit

Raadpleeg onze algemene voorwaarden

 

Het sneeuwt pakjes bij VAB tijdens de eindejaarsperiode. Omdat wedstrijden de interactie met lezers verhogen en tegelijk een merk een positieve gevoelswaarde meegeven, heeft VAB-Media ook dit jaar weer interessante mediaformules voor de eindejaarswedstrijd uitgewerkt.

 

Raadpleeg de infofiche voor de eindejaarswedstrijd 2021

 

VAB-Media Print

VAB-Magazine

VAB-Magazine is het vierde meest gelezen tijdschrift en het meest gelezen mobiliteits-, reis- en automagazine in Vlaanderen. Het verschijnt tweemaandelijks en bereikt met het papieren magazine maar liefst 598.900 lezers per editie.

Meer info

 

 

 

 

 

VAB-Media Digitaal

 

VAB-Media Digitaal

Efficiënte doelgroepselectie, meetbare resultaten.

Meer info

 

 

 

 

Sampling

Wens je als adverteerder zichtbaarheid tijdens een rechtstreeks contactmoment, wanneer onze klanten uit de nood worden geholpen in de bandencentrale, de rijschool of bij de wegenwachter? Dat kan, met een sampling partnership.

Contacteer ons