VAB-Media: Digitaal

VAB koos de laatste jaren voluit voor differentiatie en innovatie op vlak van mobiliteit en verkeersveiligheid. Onze media surfen mee op de golf van innovatieve revolutie om de klanten te volgen in hun mediagebruik. Digitaal zijn er tal van mogelijkheden om je doelgroep efficiënt te bereiken. Ieder medium spreekt een verschillende doelgroep aan, daarom is crossmediaal adverteren sterk aangeraden.

VAB.be is de thuisbasis voor informatie over de rijscholen, tweedehandswagens, webshop voor wegenvignetten etc. Het bereik via deze website is dus veel ruimer dan het publiek van VAB-Magazine. 

Ook de VAB-Facebookcampagnes gaan ruimer dan het klassieke VAB-publiek, hier kan je werken op basis van doelgroepselectie.

VAB-Rijschool
Wie doelt op jongeren kunnen we een bijzonder medium aanreiken via de website van het Proefexamen. Omdat jongeren (17-25 jaar) er zich voorbereiden op hun theoretisch rijexamen zijn ze uitzonderlijk lang en gefocust aanwezig.

Op vabmagazine.be bereik je een doelgroep die wel vergelijkbaar is met het lezerspubliek van het VAB-Magazine. Bourgondiërs / meerwaardezoekers in een gedachtengoed van vrije tijd, reizen en mobiliteit.

De nieuwsbrieven scoren bijzonder hoog voor call-to-actions en wedstrijden. Ze verschijnen 18x per jaar en worden verzonden naar bijna 400.000 geabonneerden.

Ons mediateam werkt graag een pakket op maat uit ter versterking van je printcampagne.

Informatie onlineadvertenties bij VAB

  • Mediawaarde
  • Technische specificaties VAB.be
  • Technische specificaties VABmagazine.be
  • Technische specificaties VAB-Rijschool Proefexamen
  • Technische specificaties & planning newsletters
  • Technische specificaties social media

Download de technische specificaties

 

Vragen of interesse in een aangepast voorstel?

Neem dan zeker contact op met ons team!

Materiaal aanleveren

Mail naar media@vab.be