Ben jij de supercollega die wij zoeken?

VAB is dé mobiliteitsorganisatie van België. Naast VAB-Bijstand, -Rijschool, -Tweedehandswagens en tal van andere diensten zijn we natuurlijk vooral bekend dankzij onze Wegenwacht. Elke dag rekenen 3 miljoen bestuurders op VAB voor zekerheid en gemoedsrust onderweg - dat maakt ons de grootste van het land!
Wij zijn een innovatief en bedrijf dat openstaat voor jouw ideeën en hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Werken voor VAB, is werken voor een dynamisch en sterk groeiende organisatie met jarenlange expertise en know-how.

Om deze pijlers te kunnen blijven garanderen aan al onze klanten, zijn wij op zoek naar nieuwe bijstandverleners, die onze klanten telefonisch met raad en daad kunnen helpen tijdens pech of een ongeval onderweg, en dat zowel in België als Luxemburg; en customer service medewerkers om ons B2C Sales-team te versterken.

 

Bijstandsverlener op de VAB-Alarmcentrale

Voor deze job zoeken we mensen die voldoening halen uit het helpen van mensen, vlot, empathisch en geruststellend kunnen communiceren via telefoon (zowel in het Nederlands als in het Frans), probleemoplossend kunnen denken onder stress en die klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen!

Wat mag je verwachten? 

 

Lees hier de volledige vacature of solliciteer direct via onderstaande knop.

Solliciteer nu

 

Customer Service medewerker - Sales B2C

Misschien werk je liever niet in een ploegensysteem, is je Frans niet op en top of liggen jouw sterke kanten eerder in sales. Ook dan heeft VAB misschien een nieuwe job voor jou in petto!

We zoeken namelijk die geboren verkopers, die de noden van een klant moeiteloos kunnen analyseren en met flair en charme mensen overtuigen. Klinkt dat als een korte samenvatting van jouw persoonlijkheid? Bekijk dan zeker de volledige vacature!

Bekijk de volledige vacature


Bekijk ons volledig job-overzicht op jobs.vab.be
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via jobs@vab.be