Transportservice

Voor VAB Koopman betekent transport meer dan het vervoeren van een voertuig alleen. Het is het antwoord op de vraag naar een vlotte doorstroom met een sterke focus op individuele logistieke behoeften binnen een vooraf gedefinieerde lead time.

 

Zowel individueel en gegroepeerd transport als éénmalige en structurele opdrachten worden steeds met de grootste zorg verwerkt. Heeft u naast transport van mobiele voertuigen nood aan het vervoeren van geïmmobiliseerde voertuigen? Geen probleem, onder het takenpakket van VAB Koopman valt eveneens het repatriëren van deze soort voertuigen, zelfs wanneer ze moeilijk bereikbaar zijn.

 

Het vervoeren van een voertuig gebeurt steeds op basis van een vrachtbrief. Dit kan binnen een vooraf vastgelegde termijn, hetzij zelfs binnen één werkdag of op een specifiek moment.

 

Daarnaast kan ook, indien gewenst, een bijkomende Car Check (CCD) worden uitgevoerd. Aan de hand van een visuele basiscontrole van het voertuig wordt de algemene staat waaronder schade, volledigheid van documenten en toebehoren vastgelegd. Zo worden ook de kilometerstand, het brandstofpeil en de netheid van de wagen zowel interieur als exterieur gerapporteerd.  Dankzij de integratie van artificiële intelligentie kunnen imperfecties en schades op koetswerk, velgen en beglazing al automatisch herkend worden, zonder dat u daar zelfs het arendsoog van een schade-expert voor nodig hebt.  Zeer binnenkort zullen onze chauffeurs zélf een betrouwbare schade-inspectie kunnen uitvoeren, zonder dat u bij uw klant 2 opdrachten dient vast te leggen, 1 voor de inspectie bij risico-overdracht, een 2e voor ophalen van het voertuig door onze chauffeur.  Dankzij artificiële intelligentie zullen we weldra in staat zijn beide servicebehoeften in één en dezelfde interventie bij uw klant te koppelen.  Dit zal uiteraard de beleving en het comfort van uw klant ten goede komen!

 

Respect voor gemaakte afspraken en planning staan samen met kwaliteit, veiligheid en dienstverlening voorop. Hiervoor beschikt VAB Koopman over een modulair online traceersysteem, waarbij U de status van elke transportopdracht online kan volgen, 24/7, waar u ook bent.  Maar we gaan verder dan dat.  Indien u dat wenst, sturen wij zélf bevestiging per mail naar beide locaties met informatie over het verwachte ophaal- en aflevermoment, kan er update informatie gegeven worden op ons traceerportal, of zelfs een volledig geïntegreerde track & trace module staat u ter beschikking.  Dit alles met slechts één doel voor ogen: de beleving van u en uw klant zo optimaal en comfortabel mogelijk maken.

Ontdek ook onze andere diensten: