Een diepgaand onderzoek van je wagen

Een uitgebreide diagnose van je wagen heeft op verschillende momenten van de levenscyclus van je auto nut. Sta je op het punt om een tweedehandswagen te kopen of een uitzonderlijk lange rit aan te vatten, dan kan een diagnose van je auto je behoeden van onaangename verrassingen. Heb je ongeval gehad met je auto? Je auto laten nakijken bij het VAB-Diagnosecentrum zorgt ervoor dat je zeker veilig terug de baan op gaat. Heb je je auto laten herstellen bij een garage die je niet kent, of ben je niet zeker over de resterende levensduur van je auto? Laat dan je twijfels onderzoeken en wij vertellen je alles wat je wenst te weten over de gezondheid van jouw auto.

Dankzij meer dan 35 jaar ervaring staan we klaar met antwoord op al je vragen.


NIEUW: krijg een beeld van de gezondheid van je batterij en van het laadsysteem van je elektrische auto!

Ga je net als vele anderen overschakelen op elektrisch rijden? Dan zal je misschien starten met een jonge tweedehands elektrische auto en wil je weten wat je koopt. Of ben je al enige tijd "elektricien" en ben je benieuwd of de elektrische infrastructuur nog in topvorm is? Of hoe gezond de hoogvoltbatterij is?
Daarop kunnen wij antwoord geven. Reserveer in ons diagnosecentrum een kort onderzoek - de zogenaamde Flash Test - of een uitgebreid gezondheidsonderzoek van de batterij. Wij geven jou een objectief antwoord!


Reserveer een diagnose

Ontdek wat het VAB-Diagnosecentrum voor jou kan betekenen

VAB maakt een kwalitatieve diagnose van jouw wagen met behulp van:

Je kan kiezen tussen een volledige diagnose, een gedeeltelijke diagnoseformule, of een diagnose op maat, naargelang jouw noden en wensen. Wat je ook kiest, je ontvangt altijd een gedetailleerd rapport met een individuele beoordeling over elk gecontroleerd punt. Het VAB-Diagnosecentrum streeft ernaar om je budgetvriendelijke en correcte tarieven aan te bieden. Als VAB-lid geniet je ook een interessante korting.

 

Ontdek al onze mogelijkheden

  • Wat houdt een volledige controle in?
  • Wat houdt een diagnose op maat in?