Werken bij VAB-Rijschool | Word rijinstructeur | Jobs en opleiding

 


Een kofferbak vol ervaring

VAB-Rijschool is al meer dan 50 jaar een begrip in de rijschoolsector. Als grootste rijschool van Vlaanderen en onderdeel van mobiliteitsorganisatie VAB hebben we een rugzak vol ervaring en expertise.
Met écht leren rijden bedoelen we leren rijden met kennis van de wegcode, veiligheid en vertrouwen. Onze lesgevers zorgen ervoor dat je met een scherp verkeersinzicht en correcte rijvaardigheid de baan op gaat.

 

 

Stap mee in de toekomst

VAB-Rijschool zet sterk in op digitalisering, ook in onze opleidingen. We streven naar technologische vooruitgang waarin we altijd het persoonlijke en menselijke aspect behouden.
Onze wagens zijn voorzien van de nieuwste rijtechnologieën en ook het aantal elektrische leswagens in onze vloot neemt steeds toe. 

 

Eigen opleiding

VAB-Rijschool organiseert jaarlijks meerdere eigen opleidingen om rijinstructeur te worden. We begeleiden cursisten doorheen het volledige traject en bieden ze ook aansluitend een stageplaats aan. Als erkend opleidingscentrum reken je op een kwalitatieve opleiding. De lessen worden meestal online gegeven en kan je dus gemakkelijk van thuis volgen, handig toch?