Want jouw bedrijf staat niet stil

Ga naar prijsaanvraag

VAB gaat verder voor jouw mobiliteit

Wees gerust, VAB weet er wel weg mee

Wat er ook gebeurt, we zorgen ervoor dat je vloot én je medewerkers mobiel blijven. De klassieke pechverhelpingsservice wordt voortdurend vernieuwd, verbeterd en aangevuld met tal van nieuwe diensten: de vervangwagenservice, wereldwijde medische bijstand, fietsbijstand,…

Bij VAB kies je zelf de bescherming die past bij je bedrijf. Je selecteert uit VAB-Pechbijstand (Benelux of Europa), VAB-Reisbijstand en VAB-Fietsbijstand.

Wist je dat... 1 op 2 voertuigen dit jaar pech of een ongeval krijgen? Tenminste, dat zeggen de statistieken. En vaak gaat het om iets kleins: een lekke band, geen brandstof meer, sleutels kwijt,… Dan blijkt pas hoe waardevol mobiliteit voor jou en je bedrijf is.

Raadpleeg onze algemene voorwaarden

De VAB-verzekeringsproducten zijn zaakschadeverzekeringen, en hebben voor jaarpolissen een looptijd van 12 maanden, tijdelijke polissen duurtijd van de reis.  Het Belgisch recht is van toepassing. Voor een offerte kan u terecht op onze website.

De verzekeringsrisico’s voor de VAB-verzekeringsproducten worden ondergebracht bij KBC Verzekeringen, NV (maatschappelijke zetel in België, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, BE 0403.552.563, toegelaten voor alle takken onder de code 0014).

Voor een klacht over de VAB-producten kan je in eerste instantie wenden tot de VAB-klachtendienst (klachtenbehandeling@vab.be of 03 253 61 40), maar ook tot KBC-Klachtenmanagement (klachten@kbc.be of 0800 620 84 (gratis)) of de Ombudsman van de Verzekeringen (info@ombudsman.as). Je hebt steeds het recht om een gerechtelijke procedure in te leiden voor een Belgische rechtbank.