VAB-Fietsbijstand

Ga naar prijsaanvraag

Fiets naar het werk, zonder risico

3 op de 5 werknemers die binnen een straal van 10 kilometer rond het werk wonen, komen regelmatig met de fiets. Met de fietsbijstand van VAB nemen ze geen risico: ze worden onmiddellijk geholpen bij pech. En jij? Je moet je medewerker geen minuut langer missen dan nodig.

VAB-Fietsbijstand

De voordelen:

 

Hoe vaak komen uw mensen met de fiets (werknemers <10 km van het werk)?

 

Fiets naar het werk | amCharts
 

De VAB-verzekeringsproducten zijn zaakschadeverzekeringen, en hebben voor jaarpolissen een looptijd van 12 maanden, tijdelijke polissen duurtijd van de reis.  Het Belgisch recht is van toepassing. Voor een offerte kan u terecht op onze website.

De verzekeringsrisico’s voor de VAB-verzekeringsproducten worden ondergebracht bij KBC Verzekeringen, NV (maatschappelijke zetel in België, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, BE 0403.552.563, toegelaten voor alle takken onder de code 0014).

Voor een klacht over de VAB-producten kan je in eerste instantie wenden tot de VAB-klachtendienst (klachtenbehandeling@vab.be of 03 253 61 40), maar ook tot KBC-Klachtenmanagement (klachten@kbc.be of 0800 620 84 (gratis)) of de Ombudsman van de Verzekeringen (info@ombudsman.as). Je hebt steeds het recht om een gerechtelijke procedure in te leiden voor een Belgische rechtbank.