Klantenbeoordelingen

4.5

9/10

Goed
1189 beoordelingen

 
 
 
Icon User
4

Goed

16-01-2019

vriendelijke persoon bij melding persoon aan telefoon snelle interventie supervriendelijke technieker

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Al de keren dat ik beroep heb moeten doen op deze, ben ik vlug en goed geholpen

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Ik ben reeds drie maal op een zeer professionele en vriendelijke manier door jullie pechverhelpers geholpen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Steeds vlotte en vriendelijke service!

Icon User
4

Goed

16-01-2019

al lang lid, 1x moeten bellen naar Vab - goede en snelle service !

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

vlotte dienstverlening

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

exellent

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Betrouwbaar, snel, klantvriendelijk

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede service bij pech!

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Correcte behandeling

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Steeds tevreden geweest van de service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

pechverhelping uitstekend!! verder goede communicatie

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snelle en correcte pechverhelping na lekke band met fiets

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Correcte en snelle service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Gen klachten

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

zeer tevreden over de tussnkomst van uw hulpverlener

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

altijd zeer stipt en op korte tijd aanwezig!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snelle correcte service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Minpunt was de lange wachttijd (wel gecorrigeerd door waardebon) en de iets mindere service van de man zelf.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

vlugge service en herstelling . Heb zelfs ooit een 10 gegeven

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Werd goed geholpen. De persoon in kwestie heht goed geholpen en ik heb de dag terug Veder kunnen rijden. Een dikke pluim voor deze persoon'

Icon User
4

Goed

16-01-2019

eerste maal een beroep gedaan op fietsbijstand was een mislukking ( begin van het project) later perfecte service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Heel goede en snelle service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Vlaams en een goede dienstverlening

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

steeds snelle, degelijke service en zeer goed advies. Top!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

tweemaal pech gehad met de auto en beroep moeten doen op de pechverhelpers.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ik heb VAB voor mijn fiets. Twee keer lekke band gehad, telkens zeer goede service. De wachttijd gaat sneller voorbij omdat ik op de hoogte gehouden wordt hoever de wegenwacht nog is, dat maakt het wachten aangenamer. De wegenwachters waren beiden heel goed in hun werk en waren heel klantvriendelijk.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

heb de laatste jaren maar 1 keer hulp nodig gehad en alles verliep vlot

Icon User
4

Goed

16-01-2019

tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede en snelle service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

bij een recent ongeval heb ik beroep op jullie gedaan om mijn moto van thuis naar mijn dealer te vervoeren . Daar het op die moment redelijk druk was ben ik voldoende geinformeerd geweest en zijn er degelijke afspraken gemaakt om mijn beschadigde moto toch tot bij de garage teslepen voor herstelling

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snelle pechverhelping (op afspraak) nadat ik gebeld had.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Vlotte afhandeling probleem

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vlotte en correcte opvolging van een gesignaleerd probleem.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

SNEL EN VAKKUNDIG BELEEFD EN VRIENDELIJK GEHOLPEN

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Ik ben tevreden over vriendellijkheid en ook over de service qua wachtijd

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Tevreden!!!!!!!!!!!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vlugge service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede, vlotte service.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Vrij tevreden over de dienst en opvolging

Icon User
4

Goed

16-01-2019

vlotte afhandeling administratief en praktisch

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

De enkele keren dat ik VAB om hump vroeg werd die snel en correct geboden.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Helemaal tevreden

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Omdat 5 op 5 perfect is en niemand is perfect

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

STEEDS VRIENDELIJK EN GRONDIG GEHOLOPEN

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

De batterij van mijn wagen was plat. De pechverhelper raadde mij aan deze te laten vervangen nadat mijn auto gestart was. Binnen het uur reed ik rond met een nieuwe batterij. Dankuwel.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Tijdig aanwezig. Vriendelijke wegenwachters

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat het met de waarheid strookt

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat de tussenkomsten van VAB altijd heel snel verlopen en je onmiddellijk wordt verder geholpen door zeer deskundige mensen

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Redelijk snelle en correcte service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Reeds meerdere malen geholpen bij Panne en steeds zeer goede dienstverlening.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

zeer tevreden

Icon User
4

Goed

16-01-2019

de redder in nood

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

ik rijd dagelijks met een elektrische fiets of mtb als je dan pech hebt kan ik steeds op VAB rekenen!!!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede en snelle hulpverlening

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Had lekkenband ondanks enorme drukte toch zeer snel geholpen door de vab wegenwachter bijzondere correcte en zeer bereidwillige technieker

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede dienstverlening bij mijn jongste pech

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

vlotte service, snelle bediening

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Vrij snelle pechverhelping

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ik heb je niet veel nodig doe altijd op tijd onderhoud garage maar n platte band kan ik 'mniet herstellen dat heeft uw wegenwacht wel heel goed gedaan. Alvast bedankt mvg

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

zeer tevreden

Icon User
4

Goed

16-01-2019

omdat de hulp zeer vlug aanwezig was !

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

hele goede hulp en vriendelijk

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

we zijn tevreden over jullie diensten

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Bij panne al twee keer snel en goed geholpen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vriendelijke bediening, duidelijke uitleg, leuk magazine!

Icon User
4

Goed

16-01-2019

algemeen positieve ervaring met VAB.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Steeds goed geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Nuttige mobiliteitsorganisatie die zich ook milieubewust probeert te profileren.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Buiten de wachttijden die af en toe wat hoog kunnen oplopen, heb ik enkel goede ervaringen gehad.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

goede eerlijke en snelle service bij interventie

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

zowel in binnen- als buitenland op zeer adequate, vriendelijke en efficiënte geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat wij bij de laatste interventie snel en goed geholpen werden.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ben goed en snel geholpen wanneer ik hen nodig had

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ik tevreden ben van de hulp als ge ze eens nodig,

Icon User
4

Goed

16-01-2019

tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ik heb VAB niet dikwijls nodig, maar als ik ze nodig heb, zijn ze er binnen de kortste tijd en verhelpen het probleem op een efficiënte en accurate manier.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Bij elke pech die we hadden heel correct en vooral heel vriendelijk geholpen

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Zeer vlotte behandeling van mijn probleem. Enkel de vervang wagen was niet volgens afspraak daarom 4 sterren.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

steeds goed geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

pechverhelping : snelle respons, goede depannage, vriendelijke mensen

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Er was altijd snel een oplossing

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

heel goed geholpen, en niet te lang moeten wachten..

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer vlotte service, aangenaam, behulpzaam en zeer vriendelijke VAB-wegenwachter

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede en snelle service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer tevreden

Icon User
4

Goed

16-01-2019

De laatste maal dat ik de VAB nodig had, kreeg ik een depanneur op bezoek en geen werknemer van de VAB.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

goede service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goed geholpen, op tijd geholpen. Alleen maar positieve ervaringen.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Gewoon goed

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat het zo is

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vriendelijke en goede service op lastige momenten.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

steeds goed geholpen: pechverlening recent zeer OK; vroegere repatriering, ..

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Gewoon tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd heel correct en vlot geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat ik reeds een paar keer door jullie diensten geholpen werd, en dit op een correcte manier

Icon User
4

Goed

16-01-2019

goede service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Ben al een paar keer geholpen geweest , met de fiets dan wel, toch wel lange wachttijden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat ze ons goed geholpen hebben.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Alles verloopt vlot en correct

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Heel goede dienstverlening maar soms toch een lange wachttijd.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

snelle tussenkomst, goede informatie tijdens tussenkomst, vervangwagen onmiddellijk ter beschikking, defecte wagen onmiddellijk naar garage

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede afhandeling van probleem. Vriendelijk bij de oproep en depannage. Mecaniciens met zeer goede vakkennis

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ik tevreden ben over jullie diensten.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Duidelijke communicatie, snelheid, vriendelijke hulp, ...

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Top service!

Icon User
4

Goed

16-01-2019

zeer tevreden

Icon User
4

Goed

16-01-2019

ben tevreden over de service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goed Service.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Al wat gezegd wordt is zo. Positief.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ben zeer tevreden over jullie diensten en jullie medewerkers!Ook is de link die je ontvangt waar je volgen waanneer ze byna aankomen om te depaneren is zeer handig!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

goede ervaring bij autopech en geholpen door VAB

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Omdat 5 nogal perfect is

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

alles verloot zoals het hoort

Icon User
4

Goed

16-01-2019

.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Men heeft me eens een hele dure batterij verkocht,en die moest dan nog ter plaatse contant betaald worden. Voor de rest ben ik héél tevreden.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

ok

Icon User
4

Goed

16-01-2019

heel tevreden maar kan altijd nog beter

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat elke ervaring altijd tip top verloopt.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

ik moest een dik uur wachten maar werd nadien goed geholpen

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Altijd tevreden over de service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Tijdens de depannage van mijn wagen kreeg ik deskundige advies over het probleem van de wagen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goedemorgen geholpen bij pech onlangs

Icon User
4

Goed

16-01-2019

De hulpdienst was erg efficiënt.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Moest de wachttijd korter zijn zou ik een 5 geven.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

omdat ik tevreden ben van den dienst

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat de service optimaal is

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat alles correct verliep en ik geen enkel punt van kritiek kan bedenken

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ben al een aantal jaren lid en heb uw diensten al 2 maal nodig gehad. ben altijd snel en goed geholpen geweest. Vriendelijke pechverhelpers en doen hun best.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ik al altyd goed geholpen geweest ben door vriendelijk personeel

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Ik ben altijdheel tevreden over jullie mensen en hoe ze helpen. Soms wel wat wachten, maar dat is te begrijpen.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Vriendelijke technieker

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

alleen positiefs

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Helpen als je ze nodig hebt

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snelle interventie bij pech, bekwame en vriendelijke techniekers

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ik zeer tevreden ben

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Prima hulp, vriendelijk

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

snelle tussenkomst en zeer behulpzaam

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

VAB heeft me al twee keer goed geholpen. Uw medewerkers waren telkens zeer vriendelijk.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

ervaring was perfect

Icon User
4

Goed

16-01-2019

gewoon ik krijg hetgeen ik verwacht

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ik ben steeds snel en vakkundig geholpen geworden.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

hebben in november in panne gestaan en goed opgevangen geweest.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

In de hoop dat '5' uitstekend' wil zggen; omwille van de snelle, vriendelijke en adequate service.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat het terecht is

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Goede communicatie na contact met de pechdienst, goede service van de wegenwachters

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

binnen het halfuur waren jullie daar voor mijn probleem

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

zeer tevreden over de hulpverlening

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Hulpverlener was vrij vlug ter plaatse. Ik werd heel vriendelijk en vlug geholpen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

ik ben goed geholpen

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Omdat de service correct was , aan de wachttijd kunnen jullie niet veel doen denk ik ( fille's )

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

We hebben éénmaal beroep moeten doen op jullie en dat ging vlot!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat de pech verhelping zeer vlot is verlopn

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

bij lekke band zeer snel geholpen en begeleid tot bij bandencentrale door een zeer vriendelijke en attente hulpverlener

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ik ben steeds goed geholpen geweest

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer tevreden over service bij panne die ik had. Zeer vriendelijke vab personeelslid.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

zeer tevreden over de voorbije service bij ons ongeval op 07 november

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd een perfecte service!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Slechts éénmaal beroep gedaan en dat was picobello

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Service en vriendelijkheid medewerkers. Ook het contact via GSM, bij pech, is een opsteker!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

De enkele keren dat wij een beroep hebben moeten doen op de vab was alles puik in orde. Vriendelijke dienstverlening.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

correcte bijstand bij hulp

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ik bij elke tussenkomst goede service heb gekregen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

In het kort: ik ben al zeer lang bij de VAB.Ik heb ze denk ik ;3 keren nodig gehad, waarvan 1 keer in Oostenrijk. Op mijn oproep heb ik zeer vlug antwoord gekregen van VAB.Op korte tijd kwam er hulp van uit Oostenrijkse garage, het euvel was snel opgelost . Na 45 min kon ik terug vertrekken;dit zonder betaling.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Telefonisch ben ik, zolang ik reeds lid ben, steeds vriendelijk onthaald. Er werd me steeds juiste en pertinente info verschaft. Die ene keer dat ik dan toch pech had, werd ik snel en efficiënt geholpen door een vriendelijke medewerker.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Perfecte service, korte wachttijd

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vriendelijke en bekwame hulpverleners

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Heel erg tevreden, de mijnheer was uitermate vriendelijk.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

goede en snelle service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

zeer tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Verdiend

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

De interventie verloopt vlot en de wachttijd nooit lang , vriendelijke medewerkers , telefoongesprek soms wat minder begripsvol

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

De enkele keren dat ik een probleem had, werd ik vlot geholpen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

snelle en betrouwbare hulp

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer tevreden bij pech

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Steeds goed geholpen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Gewoon , Zomaar,veel hebben nog geen hulp nodig gehad maar toch al een paar keer en altijd perfect afgelopen en geholpen; Wij zijn hier ook met drie auto's in hetzelfde gezin aangesloten

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

steeds snelle en professionele hulp

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Correcte service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

tevreden over werking

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

service beantwoordt aan verwachting

Icon User
4

Goed

16-01-2019

goede dienstverlening

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ik telkens geholpen werd, na mijn oproep!

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Omdat alles redelijk goed is

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Indien nodig altijd staat er hulp,klaar

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snelle bijstand, zeer vriendelijke en gedienstige pechverhelpers

Icon User
4

Goed

16-01-2019

ok

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Goede service bij depannage. Net geen 5 omwille van iets te lange wachttijd

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Goeie service, vriendelijke helper

Icon User
4

Goed

16-01-2019

KAN ALTIJD BETER

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Onlangs snelle interventie.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

omdat ze altijd zeer vlug ter plaatse zijn, goed op tijd ingelicht wordt.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snelle en goede hulpverlening

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

1x pech gehad en ben vlot verder geholpen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Waar we ook zijn VAB helpt altijd!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

prima service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snel, goed en vriendelijk

Icon User
4

Goed

16-01-2019

altijd tevreden behalve bij verzekering

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer vriendelijk en vlotte behandeling

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Hebben ons als goed uit de nood geholpen. Geen lange wachttijden.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Je wordt heel snel geholpen

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Ok

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd goed en correct geholpen geweest.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Tevreden van de diensten

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd mooi binnen het uur op tijd en direct oplossingen geboden.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

zeer tevreden over bewezen diensten

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snelle, efficiënte hulpverlening bij autopech

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

altijd geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd perfecte servies als ze bij mij komen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Steeds snelle en efficiënte hulp en no-nonsense aanpak

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Net pechverhelping achter de rug : super !

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Goed geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

ik werd vriendelijk en vlug geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

voor uw essentie en stiptheid

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goeie informatie via uitmagazine. Bij defect professionele bijstand binnen een redelijke termijn.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

de hulp die wordt geboden voldoet goed

Icon User
4

Goed

16-01-2019

probleem snel opgelost

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Steeds geholpen geweest op correcte en snelle manier. Goede en duidelijke info. Leuk maandblad. Doe zo verder. Top.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Steeds vriendelijk en de correcte service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ze hebben me binnen de tijd geholpen die was aan gegeven.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Helpdesk ok, pech dienst ok Minpunt kosten telefonie

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

vlugge en correcte hulp bij autopech

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

snel, vriendelijk en correct

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

altijd al goed geweest en goede en vriendelijke mensen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vlotte, correcte en vriendelijke dienstverlening.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Dienstverlening was in orde, de tijd tussen telefoontje in interventie kan beter (was 2 uur). Ook was een beetje vervelend dat we nogal ver uit de richting onze vervangwagen moesten oppikken omdat er bijna geen beschikbaar waren.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

De persoon aan de telefoon had moeite te begrijpen wat ik zei, nochtans was er niets moeilijk aan. De technieker was uiterst behulpzaam en vriendelijk

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd binnen een aanvaardbare tijd geholpen op een uiterst voorkomende en vriendelijke manier.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

korte wachttijd, kon op gsm volgen binnen hoeveel minuten depannage zou aankomen, behulpzaam en vriendelijk personeelwat belangrijk is na een ongeluk.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat alles ok was

Icon User
4

Goed

16-01-2019

snelheid en vriendelijkheid

Icon User
4

Goed

16-01-2019

ben nogal tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat ik correct en zo snel mogelijk geholpen word

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd correct

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

hulpverlening bij pech

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vriendelijk

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Relatief snelle hulp (na ongeveer 40'). Zeer vriendelijke man die me deskundig heeft geholpen. Hij heeft de platte band hersteld waardoor ik nadien niet naar de garage moest en ook niet moest rijden met een 'thuiskomer'.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

VAB als organisatie is voor mij als een verzekering....je betaalt een lidmaatschap als een verzekeringspremie en spreekt die aan als t nodig is, wat enkele malen gebeurd is. Score geen 5 omdat persoonlijk vind dat lidmaatschap prijzig is, zeker voor een 2e en meerdere voertuigen. Mij houdt prijs tegen om meerdere auto's in te schrijven

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede service, vriendelijk

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat wij altijd snel en vriendelijk geholpen worden .

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

goeie service bij pech op de fiets.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Tot nu toe altijd tevreden en goed en vriendelijk geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Superservice

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Vriendelijk, snelle en goede hulp, wel zeer onvriendelijke schrijven dat er teveel gebruik gemaakt werd van uw dienst.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snel goedkoop vriendelijk geholpen in de feestdagen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goed geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Steeds goed geholpen

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Steeds adequate hulp gehad

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Niks op aan te merken.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

tevreden voor de dienstverlening en voor de tankkaart ondermeer.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

geeft het weer

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ik ben steeds tot algehele voldoening geholpen door VAB: zowel door de pechverhelpers als door de administratie

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

wij zijn tot hiertoe steeds heel snel en vriendelijk geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Al jaren lid en alleen maar heel positieve ervaringen met VAB (tweemaal pech in het buitenland met onze MH en telkens heel goed begeleid geweest)

Icon User
4

Goed

16-01-2019

correcte en duidelijke informatie

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

goedeuitleg als je belt

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Vlotte en goede bediening

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goed

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snelle en deskundige service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

zomaar

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Altijd wordt je goed geholpen en de mecaniciens zijn vriendelijk

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Betrouwbare service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

algemene tevredenheid over VAB service, maar niemand is volmaakt, vandaar geef ik nooit of zelden de hoogste kwotering.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Steeds goed geholpen geweest

Icon User
4

Goed

16-01-2019

prima venootschap

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

zeer goede service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

vlot contact , vlotte hulp bij pech

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Tevredenheid bij panne

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Vlotte afhandeling

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Professionele dienst/hulpverlening waar nauwelijks iets op aan te merken is. Contracten zouden duidelijker kunnen daarom 4 & geen 5

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Bij pech, een zeer vriendelijke wegenwachter gehad, zeer profesioneel geholpen, en tenslotte met wagen op de plateau vijlig thuis gebracht.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ik tevreden ben

Icon User
4

Goed

16-01-2019

heb niet te lang moeten wachten. de pechverhelper was heel vriendelijk en kon mij onmiddellijk helpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Alles verliep vlot, de telefonische communicatie en ook de depannage

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ik prima geholpen ben al de 2de keer en door dezelfde.chauffeur een prima kerel

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeker goed geholpen bin autopech

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

goede dienstverlening, vriendelijkheid

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snelle reactie, tweemaal op zondag, technische kennis van de VAB vertegenwoordiger, beleefdheid van deze persoon was top

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Onlangs pechverhelping nodig gehad, alles heel goed geregeld

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

doodeenvoudig als je ze nodig hebt is de wachttijd voor eventuele bijna onbestaande en indien je deze hulpgroep doen ze de eventuele herstelling meer dan voortreffelijke depannage

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

tevreden over de dienstverlening

Icon User
4

Goed

16-01-2019

uitstekende tussenkomst bij bandenpech.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ben al zeer zeer lang klant bij VAB. Gelukkig nog niet zoveel nodig gehad. Maar die keren dat ze mij zijn komen depaneren altijd heel heel vriendelijke mensen. Zonder één uitzondering. Vandaar score 5

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

algemene tevredenheid

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

ik ben altijd geholpen geweest

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Voortreffelijk geholpen toen ik met de fiets pech had.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vlug en correct geholpen

Icon User
4

Goed

16-01-2019

De VAB is duidelijk, goed bereikbaar en geeft een leuk blad uit.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snel en goed geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

omdat alles verliep zoals verwacht

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Prima service, en geen gedoe als je een vervangwagen nodig hebt. Super!

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Meestal ben ik wel tevreden over deze service maar vorige keer kon het iets beter want kort daarop stond ik terug in panne

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vlotte en praktische hulp bij pech

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Snelle bijstand (bij fietspech) doch niet altijd correcte inschatting ivm al dan niet te herstellen panne.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

duidelijke afspraak en naleving opgegeven tijdsduur vriendelijke en correcte depanneur

Icon User
4

Goed

16-01-2019

zeer tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

maak niet zo vaak gebruik van de diensten maar ben telkens zeer goed geholpen

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Ik heb vab nog maar 1 maal nodig gehad en heb betrekkelijk lang moeten wachten zeker 2 uur .

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede en snelle service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

tot nu toe heb ik geen klachten

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede score volgens goede ervaringen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vlotte service en afhandeling van het probleem

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Alles was perfect : tijd, werken, vriendelijkheid ...

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snelle service vriendelijke medewerkers correcte behandeling top👌

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Wij zijn altijd tevreden omtrent jullie diensten. Alles verloopt altijd vlot en goed.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

للخدمة الجيدة والسرعة

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snel en goed geholpen!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Voor jullie goede service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Heel tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vab is efficient, snel , behulpzaam en correct in de hulpverlening bij een depannage

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Heel snelle, goede en correcte service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Een vrijlaten wachttijd ondanks dat ons werd verteld dat de wagen vertrokken was om kwart voor 9 kwam hij ps aan om 9u25 en dit voor 8 km onderweg..

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

snelle en correcte dienstverlening

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Tot nu toe goede ervaring

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

t ik heel tevrede ben over de hulp bij panne.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Goede service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

goede service

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Best tevreden, maar alles kan natuurlijk beter.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd korrecte service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Steeds direct verder geholpen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

heel tevreden: korte wachttijden, vriendelijke telefonist(e), vriendelijke technicus

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Telkens ik beroep heb gedaan op VAB, werd ik snel geholpen en werd de hulp degelijk uitgevoerd.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Voor de service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ik vind jullie dienstverlening van uitstekende kwaliteit: correcte en kundige pechverhelpers, duidelijke communicatie wanneer er hulp op weg is, het systeem van de vervangwagens waar mijn vader al enkele keren gebruik van heeft moeten maken, is heel handig en efficiënt georganiseerd. Het is altijd duidelijk wie je moet contacteren.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Alles is tip top in orde.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

positief:goede service negatief: betalende helpdesk

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Elke keer dat ik beroep gedaan heb op jullie diensten is het telkens perfect be- en afgehandeld binnen een zeer redelijke termijn

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer tevreden over pechverhelping

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede en snelle service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Snel, vriendelijk, efficiënt

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

zeer goed en snel geholpen bij pech met de auto

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ze bij panne erg behulpzaam waren

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vlotte afhandeling en vriendelijk. Gewoonweg een top service gevoel.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer tevreden geweest bij interventie december 2018.Telef zeer vriendelijk , pechverhelper zeer vriendelijk en correct,snel geholpen na oproep

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd zeer tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ik altijd op de VAB kan rekenen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat het goed was

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Omdat ik over het algemeen tevreden ben over hetgeen VAB me biedt.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Snelle juiste handeling ervaren.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Roomservice. Zeer vriendelijk personeel!

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Prima geholpen op kerstavond

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

correcte afhandeling van mijn laatste dossier (lees: defect aan mijn wagen net voor kerstmis verleden jaar).

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Had eind verleden jaar pech met de wagen. Alles goed afgehandeld zoals afgesproken.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Het was elke keer perfekt

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer behulpzame medewerkers

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd alles prima verlopen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

ik werd correct en vriendelijk geholpen bij mijn oproep

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Paar keer goed geholpen. Vriendelijk en eerlijk personeel

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Altijd gered geweest en vrij snel

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Tevreden met de geboden service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goed geholpen. Band fiets. Auto band vervangen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Onlangs moeten gebruik maken van een tussenkomst omdat mijn wagen niet startte. Ik werd duidelijk geïnformeerd, ook van de eventuele vertragingen door de drukte die dag. Ik werd permanent op de hoogte gehouden doormidden van sms.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

ik werd steeds op een vakkundige manier geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer goede hulp gehad als ik een platte band had

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Vlugge en correcte hulp als je belt

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Problemen snel en efficiënt opgelost ter plaatse

Icon User
4

Goed

16-01-2019

ik ben vrij tevreden over de service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Accurate reacties

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede dienstverlening, bij pech moet ik niet heel lang wachten ook.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Een paar keer goed geholpen geweest

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Quasi perfecte service

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Goede en vriendelijke hulpverlening

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Heel vriendelijke wegenwachters en korte tijd voor de dienstverlening.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Sinds wij lid zijn nog maar één keer een interventie nodig gehad op een zondag voor een lekke band. Super vlug, vriendelijk en goed geholpen!!

Icon User
4

Goed

16-01-2019

snelle interventie , uitleg ( technisch ) kon iets beter

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

tevreden

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer tevreden over de service bij onze pech.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ik heb de laatste tijd veel pech gehad met de auto en kon steeds rekenen op een heel snelle service.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Service en bekwaamheid , van auto hersteller die mij onlangs hielp

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Omdat ik er zeer tevreden over ben.

Icon User
4

Goed

16-01-2019

Tevreden over de dienstverlening.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

boeiend en informatief magazine, prima website en uistekende dienstverlening bij pech

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

goed geholpen

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

voor de hulp,men belt en eens ge antwoord hebt weet ge ZE komen.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Zeer goede en snelle dienstverlening

Icon User
4

Goed

16-01-2019

tevreden

Icon User
4

Goed

16-01-2019

De enkele keren dat ik beroep heb gedaan op VAB was de service zeker in orde (vooral van de techniekers) maar recent heb ik een slechte ervaring gehad met iemand van het call center.

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

nav van mijn ongeval in december 2018 hebben ze me heel snel geholpen met het depanneren van de beschadigde wagen naar de gevraagde garage voor herstelling en ook dezelfde dag werd de vervangwagen thuis geleverd. top. bedankt

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Ik ben 87 jaar en stond stil met een beschadigd voorwiel. Na mijn oproep werd ik na een kwartier gedepaneerd door een vriendelijke VAB-technicus

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

Korte wachttijd, probleem met de auto was snel opgelost

Icon User
5

Uitstekend

16-01-2019

alles was altijd in orde

Icon User
1

Slecht

14-01-2019

Vrijdagavond pech op de E19 ter hoogte van 73.3. Bellen voor hulp, uitleg waar ik sta snelweg onbekend moeilijk moeilijk. Ze noteer alles geven wachttijd van 90 minuten op. Ik wachten app geïnstalleerd na 80 minuten bellen om te vragen indicatie kunnen geven , hoelang nog duurt. Na meer 10 minuten in de wachtrij. Krijg iemand telefoon. Met het verhaal Ahhh ja meneer we komen u niet helpen vandaag he. U hebt geen genoeg cash geld bij om de hulp te betalen. En over pinautomaten beschikken we niet. Advies loop langs snelweg opzoek na pinautomaat en we komen u helpen. Mijn advies kom mij helpen we rijden samen na pinautomaat en geef geld of ik schrijf het over onmogelijk. Enkel cash te plekke te betalen anders komt niemand. Anderhalf tot twee u later dus de 101 gebeld voor hulp. Klacht indienen maandagochtend (vandaag) kun niks vinden systeem geen excuus geen compensatie niks. Oproep onbekend nee ik heb gedroomd vrijdagavond en klapband in de kofferbak is uit lucht komen vallen

Antwoord van VAB

15-01-2019

Dag Ben, We zijn verwonderd door je reactie. We verwachten van onze medewerkers dat ze elke klant klantvriendelijk en correct behandelen. Jammer te horen dat onze medewerker ongepast reageerde en je onvoldoende heeft geïnformeerd tijdens je oproep. Onze klanten kunnen ter plaatse cash betalen maar er worden alternatieven geboden zoals betalen met bancontact of kredietkaart. We hadden zeker een oplossing kunnen vinden om je te helpen en verontschuldigen ons dat dit niet gebeurde. Als je hier verder op in wenst te gaan mag je contact met ons opnemen.

Icon User
5

Uitstekend

04-01-2019

Hierbij wil ik u en uw hele team nog eens bedanken voor de ondersteuning en de bijstand bij de repatriëring van mijn vrouwtje Sabine Groenvynck, die op 30 november j.l. op Lanzarote haar rug brak. Ook zou ik willen vragen om onze dank ook te maken aan het team van Malteser, die op een uiterst professionele maar ook menselijke manier mijn vrouw met de beste zorgen omringden om haar veilig en comfortabel naar België over te brengen. Kerstmis inspireerde mij om volgend verhaal te schrijven en op social media te delen. A volte basta restare per rendere felice qualcuno. Soms blijf je gewoon om iemand gelukkig te maken. 15 september 2018. Alberobello, Puglia. Mijn vrouwtje Sabine, mijn dochter Lori en ikzelf liepen door de smalle straatjes van dit pittoresk Zuid-Italiaans dorpje, toen een zielig gejank onze aandacht trok. In de dakgoot van één van de huisjes lag een hulpeloos, pluizig hoopje ellende. Iets wat ooit een schattige kitten moest geweest zijn. Het beestje kon niet zien, want de oogjes waren dicht geëtterd en de pus liep uit zijn - achteraf bleek het een katertje te zijn - neusje. Het beestje zat vol met vliegen en schreeuwde onophoudelijk om hulp. Niets kon mijn eigen kroost weerhouden om het katje mee te nemen naar ons huurappartement in Ostuni, waar het sukkeltje enkele dagen zweefde tussen leven en dood. Onmiddellijk kreeg het katje antibioticum toegediend en na enkele dagen was het terug in staat om wat te eten. De kans op overleven steeg iedere dag en ondertussen werd operatie 'overbrengen naar België' opgestart. Uiteraard was vliegen verboden en bleek ook de trein geen optie. Tot we een dierenarts vonden om onze poes enkele dagen bij te houden. We vlogen terug naar België en onmiddellijk stapten mijn vrouw en dochter de auto in om in één ruk naar Ostuni terug te rijden om ons katje op te halen en weer te keren. Vierduizend kilometer later was de poes in zijn nieuwe thuis. We doopten hem 'Felice' (geluk), want het katje bracht instant heel wat geluk mee in ons midden én hij had veel geluk gehad twee kattenvrienden uit Antwerpen tegen te komen die hem van een gewisse dood hebben gered. Ondertussen is hij helemaal geïntegreerd, verstaat hij reeds goed Nederlands, al lukt praten nog niet zo goed. Ook gaat hij als een échte Italiaanse macho reeds de gevechten aan met onze andere kat Rafaello. 30 november 2018. Playa del Pozo, Playa Blanca, Lanzarote Die dag bezochten mijn vrouwtje Sabine en ik de prachtige stranden vlakbij het stadje Playa Blanca op Lanzarote. Na een rit van twintig minuten over onverharde wegen kwamen we bij de Playa de Papagayo, waar we foto's namen van het prachtige landschap en genoten van een drankje op het terras van El Chiringuito. In de verte zagen we het strandje Playa del Pozo liggen, met een rustige branding en een fijn geel zandstrand. Ideaal voor een zwemtochtje en een boekje. Het eerste is de favoriete bezigheid van Sabine en het tweede is eerder mijn ding. We wandelden een kwartiertje tot op het strand, zochten een mooi plekje uit en Sabine trok onmiddellijk haar wetsuit aan om aan haar zeezwemmetje te beginnen. Nog wat kushandjes en weg was zij. Na een kwartier kwam iemand mij vragen of ik toevallig de man was van 'a woman is a wetsuit' want zij was 'in trouble'. Ik spurtte naar de branding en zag Sabine op haar zij op het strand liggen. Een dame sprak mij aan en vertelde dat ze arts was. Blijkbaar was Sabine meegesleurd door een hele grote golf, die haar achterwaarts dubbel plooide, waardoor ze haar rug brak. Enkele omstaanders hadden haar uit het water gered en hadden intussen de hulpdiensten verwittigd. Het duurde echter anderhalf uur vooraleer de helikopter haar kwam oppikken om haar over te brengen naar het hospitaal van Arrecife. Na enkele dagen werd Sabine gerepatrieerd naar België en succesvol geopereerd in het Sint-Augustinusziekenhuis. Na 14 dagen van helse pijn kon Sabine terug naar huis gaan om aan een revalidatie van (waarschijnlijk) 6 maanden te beginnen. Dit ongeluk heeft ons ontzettend gelukkig gemaakt. Want we hebben het geluk dat Sabine er nog is en dat ze niet verlamd zal blijven. We zijn ook ontzettend dankbaar. Dankbaar voor de reddende handen in de branding van de Playa del Pozo en het grote medeleven en de solidariteit van iedereen op het strand. Dankbaar voor het optreden van de hulpverleners en de lieve zorgen van het ziekenhuispersoneel in het plaatselijke hospitaal. Dankbaar voor de bijstand en de professionele hulp van KBC/VAB Insurance. Dankbaar voor de know-how en de empathie van het repatriëringsteam van Malteser. Dankbaar voor de top-medische zorgen van het team neurochirurgie en intensieve zorgen in Sint-Augustinus. Dankbaar ook voor de ondersteuning van de sociale dienst van het ziekenhuis. Maar vooral ook dankbaar voor alle warmte en liefde die we ondertussen ontvingen van al onze familieleden, collega's en vrienden. A volte basta restare per rendere felice qualcuno. Soms blijf je gewoon om iemand gelukkig te maken. En te zijn.

Antwoord van VAB

09-01-2019

Dag Bert, erg bedankt voor de hartverwarmende woorden. We zijn blij dat we konden bijdragen tot een succesvolle hulpverlening en hopen dat je vrouw het goed stelt. We geven je opmerkingen zeker door aan de betrokken medewerkers. Mocht er in de toekomst nog een pechgeval voorvallen dan kan je op ons rekenen. We wensen jou en je gezin nog het beste voor het nieuwe jaar!

Icon User
4.5

Goed

31-12-2018

Aan de jongeman die ons takelde op de ring in Antwerpen op zaterdagavond 22 december, Bedankt voor de vriendelijke service en het respect waarmee je onze oldtimer Citroën 11 BL behandelde ! Je bent een geweldige ambassadeur voor de VAB. Ik wens jou fijne feesten !

Antwoord van VAB

09-01-2019

Kurt, wij zijn blij dat je een geslaagde interventie had. Jouw opmerking geven we door aan de betrokken wegenwachter. De beste wensen voor het nieuwe jaar!

Icon User
2

Matig

14-12-2018

Teleurstellend. Sinds begin september 2018 werd onze eerste case voor medische bijstand in het buitenland geopend, we zijn ondertussen 4 maand later en nog steeds hebben wij geen terugbetaling ontvangen, laat staan een antwoord op een van onze vele mails naar de stand van zaken. Sinds eind oktober is er een tweede case bijgekomen, ook hier hebben wij alle informatie en bewijzen correct doorgestuurd naar het email adres dat ons telefonisch is doorgegeven... 1,5 later blijkt er nog steeds geen case aangemaakt te zijn. Wanneer we via mai vragen om ons contract te verlengen krijgen we de volgende dag al antwoord met het te betalen bedrag en het bankrekeningnummer voor de verlenging. Maar een antwoord op onze mails i.v.m. onze terugbetaling ... daar is geen tijd voor. Schandalig

Antwoord van VAB

18-12-2018

Beste Ann-Sofie, we weten dat er een achterstand is in de verwerking van de terugbetalingen. Alvast onze verontschuldigingen hiervoor. We doen er alles aan om deze situatie zo snel mogelijk recht te zetten.

Icon User
5

Uitstekend

13-12-2018

Op 12/12 kwam Frank Van Bavel een lekdetectie uitvoeren iov. KBC, inzake een gasreuk in de voorhall. Hij ging enorm professioneel te werk, en spaarde geen enkele moeite om dit misterieus geval opgelost te krijgen. Testen, hertesten om eindelijk tot een mogelijke diagnose te komen. Achter de gasgasmeter geen verlies en een plaatsaanduiding waar moest gewerkt worden. Bij het weggaan, vroeg Frank mij het resultaat van de tussenkomst van Infrax te laten weten. Hij had gebeld met infrax die met twee ploegen ter plaatse kwam. Infrax loste het probleem op. Later op de avond belde Frank opnieuw om het resultaat te kennen. Enorm klantvriendelijk dus en erg betrokken bij zijn werk. Proficiat, een voorbeeld voor velen.

Icon User
1.5

Slecht

08-12-2018

Ik heb een jaarlijkse reis- en bagageverzekering afgesloten bij VAB. Ik heb (spijtig genoeg) beroep moeten doen op deze verzekering en heb hiervoor gemaild 30/08/18. Ik heb nog steeds geen antwoord gekregen. Ik heb hiervoor gebeld begin november en het antwoord was dat ik nog wel even op mijn terugbetaling ging moeten wachten omdat ze met een achterstand zitten door personeelstekort.

Antwoord van VAB

13-12-2018

Beste Sanne, we vinden het jammer dat de afhandeling van jouw dossier niet vlot verloopt. We zullen jou vandaag nog persoonlijk contacteren om dit verder te bespreken en deze situatie zo snel mogelijk rechtzetten.

Icon User
1

Slecht

06-12-2018

Helemaal ontevreden! Onterechte facturen (boetes) ontvangen. Voor de rechtzetting hiervan meermaals gecontacteerd zonder antwoord of valse beloften. Resultaat: ondertussen al maanden geleden en ben hier nog steeds mee bezig. Hun eigen boete van verkeersovertreding op onze kosten proberen schuiven. Wat heel spijtig. Ik kan zeker begrijpen dat er fouten kunnen gebeuren, het is heel menselijk. Maar wat een enorme teleurstelling heeft gebracht is, dat dit niet recht gezet wordt. Helaas kan ik mijn eigen mening zelfs niet geven. Die 2/10 dat ik heb gegeven is zelfs te veel.

Antwoord van VAB

10-12-2018

We vinden het jammer dat je een negatieve ervaring had met onze diensten. Alvast onze verontschuldigingen hiervoor. Neem gerust persoonlijk contact met ons op zodat we jouw situatie kunnen herbekijken en dit voor je kunnen rechtzetten.

Icon User
4

Goed

02-12-2018

Goeie service bij pech

Icon User
5

Uitstekend

02-12-2018

Een verzekering neem je in de hoop ze nooit nodig te hebben. Soms gebeurt het dan toch dat je er beroep op moet doen. Zaterdag contacteerden we de alarmcentrale met de vraag om gerepatrieerd te worden uit Londen naar aanleiding van het nakend overlijden van mijn moeder. Dankzij jullie snelle werk waren we nog tijdig terug. Ze is enkele uren na onze aankomst overleden. We willen jullie via deze weg van harte danken voor jullie tussenkomst. Bedankt dat we op jullie konden rekenen.

Icon User
5

Uitstekend

27-11-2018

wij hebben reeds meerdere malen beroep gedaan op <uw diensten en steeds kunnen rekenen op een correkte afhandeling snel en vriendelijk

Icon User
5

Uitstekend

18-11-2018

Àltijd super vriendelijk en dadelijk geholpen

Icon User
5

Uitstekend

17-11-2018

Steeds goed geholpen geweest bij pech.

Icon User
5

Uitstekend

16-11-2018

Dienstverlening na pech was super professioneel.

Icon User
5

Uitstekend

13-11-2018

Zeer volledige omschrijving v

Icon User
3

Gemiddeld

09-11-2018

zie mevr.mbenga

Antwoord van VAB

12-11-2018

Dag Chrissie, we betreuren dat je een minder goede ervaring had met één van onze medewerkers. We namen je opmerkingen ter harte en informeerden de betrokken medewerkers. Als je hierover graag nog wat kwijt wil, kan je steeds bij ons terecht.

Icon User
5

Uitstekend

12-11-2018

Enkele depannages goed en tijdig afgewerkt