Leren rijden met een deelwagen.

Header samenwerking cambio

Helemaal klaar om te leren rijden, maar je hebt geen wagen of geen geschikte wagen om te leren rijden? 
VAB-Rijschool en cambio slaan de handen in elkaar om jou toch op weg te kunnen helpen.

 

Prijs

Je registreert je via cambio en betaalt eenmalig een instapkost van €35 én een financieringsbijdrage (waarborg) van €250. Daarna betaal je €16.5 per uur dat je auto gebruikt tussen 7u en 23u.

5 steden

Momenteel zijn er 15 wagens beschikbaar in 5 verschillende steden. Klik op de standplaats voor meer details. 

Gent

Antwerpen

Leuven

Mechelen

Brugge

1 voorwaarde

Omdat je toch met behoorlijk wat kapitaal de baan op gaat vragen we toch een basiskennis van het autorijden vooraleer je vertrekt. Een voorwaarde voor het gebruik van de wagen is dus wel dat je minstens 6u rijles gevolgd hebt. Heb je 20u rijles gevolgd en heb je jouw bekwaamheidsattest gekregen? Dan mag je de auto ook alleen huren. Wil je graag rijlessen vastleggen? Dat kan snel en gemakkelijk via onze online boekingsmodule.

Meer info over de voorwaarden van cambio vind je hier.

Met een cambio wagen op examen?

Wil je een cambio deelwagen gebruiken om je praktisch examen af te leggen? Dat kan! Reserveer de wagen zeker op tijd en stuur een mail naar cambio@vlaanderen.be met vermelding van klantnummer en de gereserveerde wagen en datum. Op die manier kunnen de techniekers van Cambio een extra check doen op de wagen, zo ben je 100% zeker examen-proof.

L-teken en extra binnenspiegel

Alle wagens zijn voorzien van een L-teken op de achterruit en een extra binnenspiegel voor de begeleider. Helaas merken we op dat deze items af en toe verdwijnen. Daarom voorzie je voor de zekerheid best ook zelf een extra spiegel en L-teken bij gebruik van de een van de wagens. Deze kan je kopen in onze webshop.

Op zijn plaats

Rijd de rijleswagen steeds terug naar de standplaats na jouw oefenrit. Indien de wagen 's nachts op jouw naam blijft gereserveerd staan, betaal je ook voor je stilstaande wagen. Tussen 23u en 7u betaal je zelfs een nachttarief van 50 euro per uur. Breng de wagen dus steeds naar de standplaats en vermijd hoge facturen.

 

Ontdek waarom Astrid voor leren rijden met een deelwagen koos 

Veelgestelde vragen 

 

Helemaal overtuigd en wil je één van de wagens huren? 

Registreren doe je door onderstaand formulier in te vullen en de benodigde documenten toe te voegen. Cambio neemt daarna contact met je op om je inschrijving verder af te handelen en bezorgt je ook alle informatie rond het verdere gebruik van de wagen.  

 

Gelieve onderstaande velden zo nauwkeurig mogelijk in te vullen

* Betaling gebeurt verplicht via domiciliëring.

Gelieve alle foto's toe te voegen

Contract