Rijlessen volgen bij VAB-Rijschool Antwerpen (Pothoekstraat)

Echt leren rijden? Dat doe je bij VAB-Rijschool. Volg theorielessen of praktijklessen voor zowat alle rijbewijzen bij ervaren rij-instructeurs. Er is altijd een VAB-Rijschool in je buurt.

Waar vind je ons?

Adres VAB-Rijschool Antwerpen (Pothoekstraat)

Pothoekstraat 28/30
2060 Antwerpen
» Routebeschrijving

Contacteer VAB-Rijschool Antwerpen (Pothoekstraat)

Of boek je rijlessen meteen online via de boekingsmodule

Boek nu

Openingsuren VAB-Rijschool Antwerpen (Pothoekstraat)

Ma
15:00 - 18:00
Wo
15:00 - 18:00
Do
15:00 - 18:00
Vr
15:00 - 18:00
Rijles geboekt? De lesgever komt je aan het kantoor halen.

Voor welke lessen kan je terecht bij VAB-Rijschool Antwerpen (Pothoekstraat)

Welk rijbewijs wil je behalen? Controleer even of deze rijschool theorie-en of praktijklessen aanbiedt.

Extra info en mogelijkheden

  • Rijles mogelijk met automaat
  • Rijles mogelijk met cara-voertuig
  • Vormingsmoment
  • Terugkommoment

Klantenbeoordelingen

4.90000009536743

9,8/10

Goed
83 beoordelingen

Icon User
5

20/09/2023

Lieve mensen erg behulpzaam en hielpen zoeken naar oplossing ivm betaling. Zeker aanrader

Icon User
5

15/09/2023

Vandaag 2u rijles gevolgd voor mijn praktijkexamen met rij-instructrise Malika. Met een bang hart begonnen aan mijn 2u rijles maar Malika heeft me gerust gesteld en bijgestuurd waar nodig waardoor ik met haar hulp ben geslaagd. Malika u bent een top vrouw met een hart van goud.

Icon User
5

06/09/2023

Zeer fantastische rijschool om mee examen te halen. Ik werd begeleid voor mijn examen door meneer Rasul Kazimiv en ik kan maar zeggen dat hij echt een top instructeur is en ik raad zeker iedereen aan om lessen/ examen met hem te volgen. Hij kan alles fantastisch uitleggen en geeft ook enorm goeie tips om te kunnen omgaan met de stress van een rijexamen. Tot conclusie raad ik deze rijschool zeer sterk aan indien u uw rijbewijs wilt halen.

Icon User
5

25/08/2023

Malika je bent een top vrouw! Dankzij jou hulp en motivatie ben ik geslaagd! ❤️ Ondanks mijn 20 uur op een andere locatie gedaan te hebben, ben ik in 1 keer geslaagd met Malika aan mijn zij ! DANKBAAR!!!

Icon User
5

23/08/2023

Heb zowel mijn 20 uur als mijn praktijkexamen samen met Malika afgelegd en ik denk dat het zonder haar begeleiding niet was gelukt. Een super zorgzame, vriendelijke en aangename vrouw die zich volledig over mij heeft ontfermt en heel erg geduldig is geweest met mij! Ze legt alles goed uit en geeft je de tijd en ruimte om te leren en fouten te maken. Ze heeft mij vlak voor mijn examen nog wat zelfvertrouwen gegeven aangezien ik wat gestressed was en dat heeft mij ook enorm geholpen. Dikke dikke merci aan Malika om mij zo goed op te leiden, en ik raad het iedereen aan om hier hun rijbewijs af te komen leggen!

Icon User
5

17/08/2023

I took my recovery lessons from this school and I would really recommend this to everyone. I would like to thank specifically to Agnes Karpiel. She is a very experienced teacher and also very kind and compassionate person. She helped to provide me some lessons with this school during the phase of summer vacation when almost no schools have been responded me even after contacting them for multiple times. I would also like to thank Marijo Hoho and Malika to help me to improve my perception and manoeuvres before the final exam. Thanks to them I got my driving license last month. Deepest gratitude to them!

Icon User
5

08/08/2023

Heel erg tevreden van deze rijschool! Ik heb de meeste lessen gedaan met Malika, en zij is echt top! Ik was met een bang hartje en tamelijk wat rijangst gestart aan mijn 20u, maar Malika liet mij meteen op mijn gemak voelen en kon alles heel rustig en duidelijk uitleggen. Mede dankzij haar was ik al na de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen! Merci :)

Icon User
5

26/07/2023

Super top Malika van VAB Ik heb leren rijden dank zij haar. Ik ben vandaag erdoor van mijn exam en kan mijn rijbewijs eindelijk in de gemeente halen. Mijn 12uren les heb ik gekregen van Malika en zij is ook mijn rij-instructeur voor 20uurtje. Super Toffe team in Pothoekstraat, heel vriendelijke mensen en Agnes kunnen jullie altijd ook contacteren voor afspraak.

Icon User
5

19/07/2023

Het gehele team doet zijn best om je de beste theoretische/praktische kennis aan te bieden! Ik heb meer geleerd op de 6 uur dan de laatste jaren, en raad dit iedereen aan! Heb de meeste uren met Malika gedaan en ze is zeer aangenaam, grappig en kan prachtig lesgeven. Ga zeker langs!

Icon User
5

30/06/2023

Icon User
5

23/06/2023

Allemaal heel toffe en goede rij instructeurs ! 😁

Icon User
5

31/05/2023

Warme rijschool met stuk voor stuk goede instructeurs. Bedankt voor de fijne lessen, Rasul!

Icon User
5

05/05/2023

Heel dankbaar aan de rij instructeuren van VAB Pothoek straat, ik moest 6 uren rijles volgen na het vervallen van mijn theorie. Heel aangename lessen bij Marijo, Eric en Malika. Door hun feedback ben ik in eerste keer geslaagd,

Icon User
5

04/05/2023

Special thanks to my instructor Rasul, who made driving fun, and thanks to whom I passed my driving test. I would highly recommend him!

Icon User
5

03/04/2023

Had daarvoor naar een ander rijschool geweest,was zo zenuwachtig maar Leyla Isin heeft mij echt gerustgesteld,bedankt daarvoor , groetjes hilde

Icon User
5

24/03/2023

Leyla (rijinstructeur) was geweldig! Ik heb in enkele dagen leren rijden als een pro xd. Ze is super vriendelijk en motiveert je om het goed te doen. Wanneer je fouten maakt bij leyla voelt dit niet als een fout maar een leerkans! Ze is enorm grappig en ik heb oprecht genoten van de tijd in de auto. De rijlessen waren zo leuk dat ik nog 20 uur wil met Leyla

Icon User
5

22/03/2023

20uur les gevolgd bij een ander vab kantoor , 10uur bijgekomen in dit kantoor. En had ik spijt dat ik mijn 20uur niet bij hun heb gevolgd. Ik wil jullie dames echt bedanken ! Leyla bedankt om me toch nog een examen te willen inplannen na je uren. Malika bedankt voor de 2 uur rijles vandaag , door jou feedback geslaagd :) en vooral dank aan wioletta voor de 10uur lessen een 1.7maand geleden ik heb zoveel bijgeleerd van jou ! Kortom als je voor vab kiest welke dame je ook kiest ... je hebt een topper die je op je gemak laat voelen en die je uitstekend uitlegd hoe en wat , dankjewel :) en ook een leuke vriendelijke dame achter de balie !

Icon User
5

04/03/2023

Icon User
5

06/02/2023

I’m so thankful for the instructors but especially for MALIKA. She didn’t just help me successfully to pass my exam but she also worked on my confidence. She’s patient, funny and knowledgeable and truly cares about her students. I was extremely happy about passing my exam and it’s all thanks to her. Ik ben zo dankbaar voor de instructeurs, maar vooral voor Malika. Ze heeft me niet alleen geholpen om mijn examen met succes te halen, maar ze heeft ook aan mijn zelfvertrouwen gewerkt. Ze is geduldig, grappig en deskundig en geeft echt om haar studenten. Ik was heel blij dat ik geslaagd was voor mijn examen en dat is allemaal te danken aan haar.

Icon User
5

25/01/2023

Ik heb aan drie Antwerpse rijscholen les gehad en dit is by far de beste! Hier werken onwijs bekwame mensen met een goed hart. Zij zullen je met veel respect begeleiden met het behalen van uw rijbewijs. Zoals andere recensies al aangeven: Erik, Malika en de grote baas zijn toppers, veel respect voor hen!

Icon User
5

11/01/2023

Hey, Na 2 keer gezakt te zijn op korte termijn besloot ik om binnen te wandelen bij De rijschool VAB. Ik had zoveel stress, omdat mijn voorlopig rijbewijs verviel binnen een maand. Eens binnen gewandeld koos ik voor onze Malika! Alles ging zo snel, maar het was de moeite waard. We hebben samen een band gecreëerd en dat voelde fijn. Ze had al mijn fouten gecorrigeerd en mij zoveel dingen bijgeleerd. Niet alleen over het rijden, maar ook over het leven. Vandaag heb ik mijn examen afgelegd en zelfs de examinator was aangenaam verrast. Ik heb bijna geen fouten gemaakt met dank aan Malika!🤍 Ik zal u nooit vergeten! Je was niet alleen mijn rij instructeur, maar ook een 2de moeder. Heel erg bedankt!

Icon User
5

16/12/2022

Heb 6 uurtjes praktijklessen gevolgd bij Leyla en ik ben gelukkig geslaagd. Zij is de beste lesgever. De uitleg is super duidelijk, heel vriendelijk , Zij motiveerd de leerlingen heelll goed. Dank u wel leyla❤️

Icon User
5

09/10/2022

Was mijn rijlessen aan het volgen en ging super goed.

Icon User
5

17/09/2022

DE WIM IS DEN BESTE 👌🏻 EN DE KAI VOOR THEORIE! Theorie goed uitgelegd & dankzij hem van 1e keer geslaagd! 👌🏻

Icon User
5

17/08/2022

Malika mijne live rijinstructeur , dankjewel voor je geduld en adviesen je bent die beste!VAB rijschool heeft wel geluk om zo rijinstructeur hebben een ik ook!!!!Ik worgeijt nooit die dag van vandaag,ik heb mijn atest gekregen!!!!

Icon User
5

11/08/2022

Dankje wel aan de aller liefste Malika , door haar heb ik mijn vast rijbewijs gehaald gisteren. Vorige zomer 20h les bij haar gehad en na 1 jaartje gisteren nog eens 2 uurtjes gevolgd en direct geslaagd voor mijn exaam na de 1ste keer. Ik ben Malika mega dankbaar en als iemand mij vraagt ‘ ken je iemand goed voor mijn 20h te behalen‘ zal ik direct haar naam zeggen! ❤️ Je bent een toppertje!!

Icon User
5

28/07/2022

Ik heb 20u praktijklessen gevolgd bij Malika Kostet. Heb erna examen gedaan en ben geslaagd! Bij haar in de auto voelde ik me steeds veilig en op m'n gemak! Malika voelde als een 2de moeder voor mij die steeds de moeite deed om mij zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. Malika bedankt voor je steun, je geduld en jouw goede uitleg. Je bent Top! Allemaal daarheen 😊

Icon User
5

20/07/2022

2u les gevolgd en direct geslaagd. Danku tante Malika!!♥️ Allemaal gaan!!

Icon User
5

17/06/2022

Dankzij de goede begeleiding van Malika Kostet heb ik mijn rijbewijs gehaald!  Haar lessen waren heel leerzaam. Niet enkel het praktische werd intensief ingeoefend ook de theorie werd herhaald. ik heb heel veel geleerd van haar. Zij stelde mij ook op mijn gemak en is heel geduldig. Zij is de beste rij-instructrice die ik me had kunnen wensen. Hartelijk bedankt malika!

Icon User
5

10/06/2022

J’ai échoué deux fois l’examen pratique avec une autre auto-école et donc je devais rajouter 6heures, j’ai choisi Éric car une collègue me l’a conseillé et je n’ai pas regretté. Éric m’a corrigé toutes mes erreurs il fait attention à tout et m’a donné tous les conseilles qu’il faut et aujourd’hui j’ai réussi mon examen. Je suis très heureuse et mille merci à Éric.

Icon User
5

03/06/2022

Rijlessen gekregen door Malika, ze motiveert je echt en is ook rechtvaardig, ze haalt de punten aan die je nog niet kan, maar laat zich zeker horen als je het goed doet. Ik raad haar ten zeerste aan. Succes mensjes ! :)

Icon User
5

31/05/2022

Icon User
5

30/05/2022

Malika de beste lesgever die je maar kan bedenken, heel erg bedankt voor u prachtige en leervolle lessen! Ik had een betere lesgever niet kunnen bedenken! Dankjewel! Choukran!

Icon User
5

13/05/2022

Zeer positieve rijervaring, Mijn rijbewijs behaald dankzij rij-instructrice Malika. Ze heeft veel moeite gestoken in onze rij-lessen. Zeker aan te raden!

Icon User
5

22/04/2022

Met niet zo heel zelfvertrouwen naar de VAB gestapt om eindelijk mijn vast rijbewijs te behalen. Desondanks met de deskundigheid en expertise van Malika heb ik uiteindelijk mijn vaste rijbewijs kunnen behalen! Ze is niet alleen heel vriendelijk maar ze moedigt je aan en haalt alle onzekerheden weg zodat je zelf zonder stress en rustig je examen positief kunt afsluiten. Ik zou Malika ten zeerste aanraden!! Voor alle degenen die zouden twijfelen, gewoon doen! En met Malika zal je zeker geslaagd zijn mits je ook zelf gemotiveerd bent uiteraard! 😊

Icon User
5

21/03/2022

Door Malika ben ik geslaagd voor mijn praktijk rijexamen. Met Malika in de auto zitten was niet alleen een plezier, ook heeft ze me zelfvertrouwen gegeven achter het stuur. Door haar lessen was ik optimaal voorbereid voor het rijexamen. Malika was geduldig en empatisch naar haar studenten toe. Ik kon me geen betere rijinstructuer inbeelden, ik raad malika iedereen aan.

Icon User
5

17/03/2022

Met heel veel dank aan malika voor de goede lessen en de extra punten de duidelijke uitleg en de goede verbeteringen waardoor ik gisteren geslaagd was voor mijn rijexamen dank je vab groep

Icon User
5

12/01/2022

Malika was een super. Ze stelde onze dochter gerust . De andere rij instructeurs zijn ook top.

Icon User
5

31/12/2021

Ik heb rijlessen gehad bij Malika. Ik kan alleen maar voor lof spreken over deze vrouw. Een geweldige lerares die met hart en ziel rijles geeft. Doet ontzettend haar best om de theorie in het praktijk zo goed mogelijk aan je over te brengen. Heb veel meer verkeersknzicht gekregen door Malika. Dankjewel Malika.... De

Icon User
5

29/12/2021

Laila is een zeer goede rij-instructeur!

Icon User
5

27/12/2021

Ik heb 10u les gekregen van Malika en heb praktijk ook gehaald. Malika heeft mij meer geleerd dan alleen auto rijden, ze heeft mij geleerd om niet te twijfelen en de angst van autorijden helemaal weg gekregen. Door haar lessen heb ik enorm veel zelfvertrouwen gekregen. Ik voelde mij enorm op het gemak bij haar! Malika is een enorme warme en vriendelijke persoon, die een familiaal gevoel en rust uitstraalt. Ze doet haar job met enorm veel liefde en dat straalt ze ook. Ze zegt ook eerlijk wat de werkpunten zijn en focust op de werkpunten en maakt hiervoor genoeg tijd vrij. Ik kon geen betere rij-instructrice krijgen dan Malika. Enorm bedankt voor alles Malika en het VAB-team!

Icon User
5

27/12/2021

Icon User
5

15/12/2021

Zeer vriendelijke en aangename mensen die mij hebben geholpen bij het halen van mijn rijbewijs. Een hele dikke merci aan Erik die me veel goede tips heeft gegeven en aan Leyla die mijn examenbegeleider was! Ze heeft me echt kunnen gerust stellen waardoor ik veel meer op mijn gemak was en was geslaagd voor mijn examen! Toppers!!

Icon User
5

06/12/2021

Mijn rijexamen en les ervoor afgelegd met rijinstructeur Malika. Een top begeleiding. Hele goede tips en ze gaf vooral veel zelfvertrouwen. Het rijexamen heb ik dankzij haar perfect afgelegd:)(

Icon User
5

20/10/2021

Malika is de beste rijinstructeur die ik heb gehad. Ze heeft mij aangemoedigd, gecorrigeerd en geloofde in mij dat ik het kon. Nogmaals bedankt Malika, God zegen u! Als je een rijschool zoekt, neem dan zeker deze!

Icon User
5

20/10/2021

Icon User
1

16/10/2021

Deze rijschool werd door ons als uiterst onprofessioneel ervaren. Wie rijlessen neemt, krijgt verschillende instructeurs die elkaar tegenspreken. De instructeur die mijn dochter de twee laatste keren voor haar examen begeleidde, vertelde haar dat het er allemaal heel goed uitzag want dat ze prima reed. De dag van haar examen heeft ze haar tijdens de les die aan het examen vooraf ging, voortdurend afgesnauwd waardoor mijn dochter erg onzeker werd. Toe het examen éénmaal was begonnen praatte ze opzettelijk, zonder dat daartoe enige reden was, waardoor het examen onmiddellijk werd beëindigd. Ik weet niet of de huidskleur van mijn dochter er voor iets tussen zit, maar vrees helaas van wél. Ik wil er verder geen woorden aan verspillen: het is een plek waar ze alleen je geld willen.

Icon User
5

08/10/2021

goede rijschool, veel geduld, geeft goede feedback en een toffe lesgever

Icon User
5

01/10/2021

Malika is de beste instructeur!!! Legt de verkeerssituatie duidelijk uit en wat je moet doen. Geeft je een veilig gevoel en kaart je fouten aan. Ze let goed op en zegt waarop je beter moet letten. De rijlessen zijn kwalitatief en je merkt dat je hebt bijgeleerd. Daarnaast ook een gezellige babbel tijdens het rijden waardoor je je meer op je gemak voelt. Ze is heel geduldig en ze laat je leren uit je fouten. TOP INSTRUCTEUR!!!

Icon User
5

01/10/2021

Ben je klaar voor je rijlessen?