Rijlessen volgen bij VAB-Rijschool Deurne (Ruggeveldlaan)

Echt leren rijden? Dat doe je bij VAB-Rijschool. Volg theorielessen of praktijklessen voor zowat alle rijbewijzen bij ervaren rij-instructeurs. Er is altijd een VAB-Rijschool in je buurt.

Waar vind je ons?

Adres VAB-Rijschool Deurne (Ruggeveldlaan)

Ruggeveldlaan 728
2100 Deurne
» Routebeschrijving

Contacteer VAB-Rijschool Deurne (Ruggeveldlaan)

Of boek je rijlessen meteen online via de boekingsmodule

Boek nu

Openingsuren VAB-Rijschool Deurne (Ruggeveldlaan)

Ma
14:00 - 19:00
Wo
14:00 - 19:00
Ons kantoor zal gesloten zijn op woensdag 23/08. Maandag 21/08 zijn wij geopend van 14u tot 18u.
Rijles geboekt? De lesgever komt je aan het kantoor halen.

Voor welke lessen kan je terecht bij VAB-Rijschool Deurne (Ruggeveldlaan)

Welk rijbewijs wil je behalen? Controleer even of deze rijschool theorie-en of praktijklessen aanbiedt.

Extra info en mogelijkheden

  • Rijles mogelijk met automaat
  • Rijles mogelijk met cara-voertuig
  • Vormingsmoment
  • Terugkommoment

Klantenbeoordelingen

4.80000019073486

9,6/10

Goed
30 beoordelingen

Icon User
5

28/09/2023

Ik kreeg opleiding en begeleiding van zowel Myriam als Lothar. Beide zijn uitstekende en bekwame begeleiders. Vandaag van de eerste keer geslaagd voor het praktijkexamen. Bedankt!!!

Icon User
5

23/09/2023

Icon User
5

31/07/2023

Net afgereden bij Lothar met een bijna vlekkeloos examen. Lothar heeft mij 12u les gegeven en op de eerste 2u al meer geleerd dan zijn collega op 6u. Zeer tevreden over Lothar en als je zoekt naar iemand die op een leuke grappige manier je op je fouten kan wijzen ben je bij Lothar en zijn mopjes op het juiste adres.

Icon User
5

28/07/2023

20u les gehad van Jamal, bedankt voor alles👍

Icon User
5

20/07/2023

Met een bang hartje en zeer veel zenuwen startte ik aan mijn eerste rijles bij Jamal. Hier had ik meteen een goed gevoel bij omdat hij je helemaal op je gemak stelt. Uiteindelijk besloot ik om toch voor 20 uur rijles te gaan en hier heb ik absoluut geen spijt van gehad. De lessen waren zeer leerrijk en Jamal gaf steeds duidelijke instructies en tips. Al snel begon ik met meer vertrouwen de baan op te gaan, dit heb ik allemaal te danken aan Jamal. Super hard bedankt Jamal voor de goede begeleiding!

Icon User
5

19/07/2023

Het was derde keer dat ik voor het praktijk examen ging en zes uur rijles moest opnemen. Ik zocht naar een goede en een iets strengere leraar die me op zes lesuren toch veel kon leren. Voor mij was Krüger Lothar, VAB-Rijschool Deurne, een fantastische leraar! Hij zorgde voor de juiste fine tuning voor het examen, gaf me moeilijkere kruispunten of straten met een valstrik, constante feedback en zorgde dat ik simpeler mijn manoeuvres perfectioneerde. Dat alles maakte dat ik geslaagd was voor mijn derde rijexamen!

Icon User
5

26/06/2023

Beste rij school ooit mijn tijd hier was heel leuk en ik ben eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs! Bedankt aan meneer Lothar hij is heel vriendelijk en het is leuk om van hem te leren dank u wel

Icon User
5

25/06/2023

Ik begon met een mega stress/bang gevoel voor rijden, maar deze heeft Jamal helemaal ontnomen van mij. Echt topkerel, zeer rustig en aangenaam en maakt echt tijd voor jou. Ik kon geen betere rij instructeur wensen. Bedankt aan Jamal voor alle vertrouwen en geduld en zeker voor het leren rijden zelf.

Icon User
5

19/06/2023

vandaag geslaagd voor praktijk rijexamen oa dank zij Lothar : die begeleider is vast de beste van heel Antwerpen: champions-league-niveau; dank u Lothar

Icon User
5

26/04/2023

Mijn ervaring hier was TOP! Een echte aanrader. Ik zal het heel eerlijk vertellen ik heb enorm veel faalangst en ik had veel stress om in het verkeer te moeten rijden. Maar ik ben super goed behandeld geweest door Jamal, Hij is een super lieve en begripvolle rij instructeur. Als je iets niet begrijpt neemt hij het stuur over en doet hij het voor, Jamal is heel rechtstreeks en als je er niet klaar voor bent dan zal hij het ook zeggen. Bij deze vond ik het echt een top ervaring! Groetjes, Cher

Icon User
5

25/04/2023

Bedankt Jamal. Niet enkel voor de rijles, maar ook de goede gesprekken en gezellige sfeer. Dat je een passie hebt voor les geven kon ik direct ervaren. Na 20u les gevolgd te hebben bij jou ben ik echt comfortabel met t rijden in de allermoeilijkste verkeerssituaties. Je manier van lesgeven was heel systematisch en gestructureerd, waardoor ik stap voor stap op een hoger niveau geraakte. De stevige focus en de uitdaging doorheen de lessen was top, maar wat ik echt apprecieerde was de ontspannen sfeer waarin ruimte was om te praten over interessante onderwerpen. Was echt tof om jou te leren kennen en les te hebben gehad van jou.

Icon User
5

23/03/2023

Deze morgen het rijbewijs gehaald ! Met dank aan Lothar, rijinstructeur bij VAB Deurne. Op een "strenge maar rechtvaardige" manier heeft hij ons zeer waardevolle tips en aanwijzingen en aanmoedigingen gegeven. Zijn beeldspraak zit vol humor en werkt wel degelijk om de puntjes op de i te zetten. Na 2 proefexamens met Lothar en heel veel "vrije" oefeningen is Merrawit geslaagd voor het rijexamen. De combinatie vrije begeleider en VAB-school is volgens ons de perfecte manier om het rijbewijs te halen. Dank je wel, Lothar

Icon User
5

15/03/2023

Toffe lessen voor mijn zoon door Myriam en Lothar, goede begeleiding, voorbereiding en examenbegeleiding tijdens praktijkexamen! Dankjewel, een verademing nadat de organisatie en informatieverstrekking in een ander kantoor compleet de mist waren in gegaan! Voor ons volgende keer zeker terug in Deurne!

Icon User
5

24/11/2022

Mijn rijinstructeur was Lothar en hij heeft alles mooi en simpel uitgelegd. Zeker een aanrader!

Icon User
5

02/10/2022

Ik had Myriam als begeleider en ik had een zeer aangename en leerbare tijd met haar. Als ik iets opnieuw wou oefenen dat was dit geen enkel probleem voor haar. Toen ik zei dat ik wat moeite had met gasgeven hebben we dit opgelost door dit langzaam in te oefenen op banen waar ik steeds meer gas moest geven. Een zeer aangename dame en een super begeleider!

Icon User
5

30/08/2022

Door Lothar ben geslaagd op mijn rijexamen!! Hij heeft een toffe manier van lesgeven, hij gaf mij zelfvertrouwen en hij legt alles zeer goed uit. In een paar lessen heeft hij mij heel veel bijgeleerd. Het was een zeer aangename ervaring. Zeker aan te raden!

Icon User
5

10/08/2022

Lothar Krüger heeft mijn zelfvertrouwen terugopgekrikt. 2x gezakt via andere rijschool, maar nu eindelijk erdoor zonder één fout te maken. Lothar held!!! Mercikes

Icon User
5

09/06/2022

Bedankt voor de aangename 20u! Ik voelde me zeker op m'n gemak met dank aan Myriam

Icon User
5

27/05/2022

Perfecte plek om te leren rijden! Ik had Myriam als lesgever en zij heeft me alles op een heel duidelijk en aangename manier aangeleerd, kon echt niet beter wensen!

Icon User
5

19/04/2022

Ik heb hier zowel theorie als praktijk uren gevolgd en dankzij die uren ben ik geslaagd geweest voor beide examens. Echt een aanrader!

Icon User
5

14/12/2021

Icon User
5

01/07/2021

Alles perfect! Goede rijinstructuur (Michel Sardjoe Dipnarain)! Ik raad deze rijschool zeker aan!

Icon User
5

09/06/2021

Ik heb er zeer goede ervaring heb op 2 lessen meer geleerd dan met mijn 20 u lessen bij een andere rijschool vriendelijkheid en begeleiding zijn echt top spijtig dat ik niet van in het begin daar ben geweest ik raad dit echt aan iedereen aan mvg kristof dn

Icon User
5

04/04/2021

Ik heb 10 lessen van telkens 2 uur gevolgd bij Ayberk. Hij is een heel goede instructeur die op een duidelijke manier lesgeeft. Ik heb op korte tijd erg veel van hem geleerd!

Icon User
5

31/03/2021

Ik heb lessen gevolgd bij Ayberk en heb er heel veel van bijgeleerd. Hij is vlot, heeft veel geduld en gaf mij heel goede tips. Zeker iemand om aan te raden!

Icon User
5

31/03/2021

Ik heb van Ayberk een proefexamen gevolgd en dat heeft ervoor gezorgd dat ik tijdens het examen een vele betere controle had over het voertuig. Ik heb op de 2 uur veel geleerd met als gevolg dat ik nu geslaagd ben op mn eerste poging!

Icon User
1

28/12/2020

İk heb mijn theorieles betaald in SEPTEMBER voor op 2 november. Die dag kwam er een besluit dat rijscholen gingen sluiten en op de site van vab stond dat ze contact zouden opnemen. (Wat niet het geval was) İk heb een mail gestuurd, maar geen antwoord gekregen. Telefonisch bereiken gaat gewoonweg niet! Op 14 december kwam er een besluit dat de theorielessen terug heropgestart konden worden. We zijn nu 28 december en ik ben vandaag naar het bureau geweest, waar er stond dat ze maandag om 14u30 openen. Om 14u53 stond ik daar, het bureau is gewoon gesloten??? İk heb het bureau gebeld, niet bereikbaar. İk wacht nu al 1,5 maand en kan hen op geen enkele manier bereiken. Zo onprofessioneel!!! İk zie andere rijscholen al theorielessen geven? Waarm VAB dan niet? Op de site stond er dat ze dus gingen bellen, na 1,5 maand nog NİETS gehoord van hen. zelfs niet mail, etc.

Icon User
5

18/09/2020

Icon User
5

23/10/2019

Icon User
4

26/08/2017

Een vaste waarde in Deurne Noord, ik heb er destijds mijn auto rijbewijs gehaald en mijn vrouwtje is daar voor bijles heen gegaan. Goede begeleiding en altijd klaar voor te helpen daar waar nodig.

Ben je klaar voor je rijlessen?