Geniet van VAB-korting op jouw télépéage badge

Bip&Go: zonder wachtrij door de péage

De Bip&Go badge is een elektronische tolbetalingsbadge die je op alle Franse, Spaanse, Portugese en Italiaanse autosnelwegen kan gebruiken. Je rijdt er vlot mee door de voorbehouden tolpoorten. De betaling van het tolgeld gebeurt achteraf.

Naast de aankoop van de badge betaal je een vaste gebruikskost per maand: € 1,70 in Frankrijk, € 2,50 in Spanje en Portugal en € 2,50 in Italië, dit enkel in de maanden waarin je de badge gebruikt. Op het einde van de maanden waarin je de badge gebruikt ontvang je een elektronische factuur, met een detail van de afgelegde trajecten. Je moet de badge wel minstens 1 keer per jaar gebruiken, anders wordt er een kost van 10 euro aangerekend voor niet-gebruik.

Tip : Met de VAB-Tankkaart van Esso kun je in heel Europa tanken en pas op het einde van de maand betalen. Vraag je persoonlijke kaart aan!

 

Tolbadge verkrijgbaar in 2 versies

 

Jouw voordeel

Als VAB-lid geniet je van een korting op de aankoopprijs van een badge.

Badge voor Frankrijk, Spanje en Portugal

  VAB-leden Niet-leden
 Afhalen in een VAB-verkooppunt  € 15 € 18
 Thuis laten bezorgen  € 20 € 23

 

Badge voor Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië

VAB-leden Niet-leden
Afhalen in een VAB-verkooppunt € 19 € 22
Thuis laten bezorgen € 24 € 27

 

Hoe bestellen?

 1. Je kan de badge online bestellen. Tijdens de registratie dien je o.a. een geldig e-mailadres, je rekeningnummer en gsm-nummer achter te laten.
  Bestel online

 2. Kies je leveringswijze:

  Omdat de veiligheid van onze klanten en medewerkers nog steeds primeert, kan je momenteel geen badges afhalen aan ons onthaal in Zwijndrecht. Een badge afhalen in een van onze bandencentrales kan wel, maar enkel op afspraak.

  Heb je online een bestelling geplaatst en daarbij gekozen voor afhaal aan ons onthaal te Zwijndrecht, dan kan je je badge pas komen ophalen wanneer de extra noodmaatregelen in België opgeheven worden.
   
  Bedankt voor jouw begrip en vertrouwen in VAB.

 

Is je Bip&Go badge aan vervanging toe of wil je meer weten over het gebruik van je badge? Hier vind je antwoord op je vragen. Opgelet: je badge omruilen voor een nieuwer exemplaar kan enkel in de Bip&Go verkooppunten te Frankrijk.

Bip&Go logo

Klantenservice Bip&Go: +33 9 708.08.765

Beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 08u00 en 20u00