Locaties Terugkommoment VAB-Rijschool

Check voor je vertrekt steeds even of je de juiste gegevens hebt voor de locatie van jouw terugkommoment. Best dat je ook voldoende tijd voorziet om er op een rustige manier naartoe te rijden. Gelieve steeds een halfuur voor de start van de cursus aanwezig te zijn. Belangrijk: Na het officiële startuur wordt er niemand meer toegelaten tot de cursus.

Terugkommoment Wilrijk

wegwijzer kaartje terugkommoment 

Adres: Boomsesteenweg 950, 2610 Wilrijk

Contact: tkmwilrijk@vabrijschool.be

Google maps: Cardoen Wilrijk

Wegbeschrijving:

Kom je via de A12 vanuit Antwerpen, dan kan het gemakkelijker zijn om al op het viaduct van Wilrijk af te slaan en een tijdje de parallelweg te volgen. Je komt voorbij een Q8-tankstation en een Pizza Hut/ Lunch Garden. Een 100-tal meters verder liggen de terreinen van Cardoen. Je volgt het bordje "Parking Autostad". 

Kom je via de A12 vanuit Brussel of Willebroek, dan zie je op een bepaald moment aan je linkerzijde de gebouwen van Cardoen liggen. Net na de eerstvolgende lichten kan je rechts afslaan naar de parallelweg van de A12. Deze blijf je toch een heel eind volgen tot je onder een brug links af kan slaan onder de brug door naar de andere kant van de parallelweg. Opnieuw blijf je deze weg een heel eind volgen en kom je voorbij een Q8-tankstation en een Pizza Hut/ Lunch Garden. Een 100-tal meters verder liggen de terreinen van Cardoen. Je volgt het bordje "Parking Autostad".

Opgelet!

 

 

Terugkommoment Brugge

Terugkommoment Brugge 

Adres: Kleine Pathoekeweg 4-10, 8000 Brugge

Contact: tkmbrugge@vabrijschool.be

Google maps: Promove Brugge

 

 

 

Terugkommoment Lommel

 

Terugkommoment Lommel ingang

Adres: Ford Lommel Testbanen, Oude Diestersebaan 135, 3920 Lommel

Contact: tkmlommel@vabrijschool.be

Google maps: 51.197761, 5.310150

Wegbeschrijving:

Als navigatiepunt kan je ook het Q8 tankstation op Kattenbos 137 gebruiken. Afhankelijk van welke richting je komt ligt de afslag naar de Oude Diestersebaan net voor of net na het tankstation. Aan de afslag staat er ook een wegwijzer "Ford". Sla af en volg deze straat tot op het einde. Daar vind je de gebouwen van Ford Testbanen.

Opgelet: Hou er rekening mee dat smartphones, smartwatches, tablets of andere digitale apparaten met een camera niet toegelaten zijn op de terreinen.

Om meteen op de exacte plaats op het terrein te arriveren, navigeer je best naar onderstaande coördinaten, zo verlies je zeker geen tijd.

GPS coördinaten: 51.197761, 5.310150